Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Έβγαλε τη ζώνη του, έτοιμος να με χτυπήσει και κατέβασε το παντελόνι του»

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Έβγαλε τη ζώνη του, έτοιμος να με χτυπήσει και κατέβασε το παντελόνι του»

Με δάκρυα στα μάτια ο θεατρικός παραγωγός περιέγραψε το περιστατικό κακοποίησης που βίωσε στα 19 του έτη 

Mavrikios
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και παραχώρησαν μία αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο θεατρικός παραγωγός αναφέρθηκε στην κακοποίηση που δέχτηκε σε ηλικία 19 ετών και μίλησε για τα τραύματα που έχουν μείνει ανεξίτηλα στη μνήμη του.

«Εγώ είχα πάει ως νέο παιδί 19 ετών, είχα έρθει στην Αθήνα από την Κύπρο γεμάτος όνειρα, αυτά είναι τα θηράματα των ανθρώπων αυτών, τα παιδιά με όνειρα… Έχουν πλήρη γνώση για το πως να χρησιμοποιήσουν τη δύναμή τους απέναντι στο θήραμά τους. Συνήθως η ερώτηση που γίνεται και που έγινε και σε εμένα είναι: “μέχρι που είσαι διατεθειμένος να φτάσεις για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα;”» είπε αρχικά.

«Έλεγα ότι “θέλω να γίνω σαν τον Πάριο και τη Μαρινέλα”, αυτή ήταν η ατάκα μου… Ήμουν αρκετά έξυπνος να καταλάβω ότι κάτι δεν πήγαινε καλά σε αυτό το ραντεβού. Στα επόμενα λεπτά αυτό που ακολούθησε… Τον είδα ξαφνικά να γέρνει την καρέκλα του πίσω, να βάζει τα πόδια του πάνω στο γραφείο, να αρχίζει να χαϊδεύεται σε σημεία που δε μπορώ να πω το όνομά τους, να φτιάχνεται με όλο αυτό που γίνεται… Με έκανε να αισθανθώ ότι κινδυνεύω» πρόσθεσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Περιγράφοντας την εμπειρία του αλλά και τα «σημάδια» που του άφησε: «Έχω τύψεις και νιώθω ενοχές που δεν άκουσα από την πρώτη στιγμή το ένστικτό μου να σηκωθώ να φύγω. Έπαθα σοκ. Από το σοκ που έπαθα έκανα το λάθος να κάτσω παραπάνω σε αυτό το ραντεβού. Και λίγα λεπτά μετά, βρέθηκα αντιμέτωπος με έναν άνθρωπο που σηκώθηκε, έκανε το γύρο του γραφείου, βρέθηκε μπροστά μου, έβγαλε τη ζώνη του, την έβαλε σε μια θέση έτοιμος να με χτυπήσει και κατέβασε το παντελόνι του μπροστά μου» είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αναφέροντας πως τότε χτύπησε ένα «καμπανάκι» μέσα του.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cowc88b4e7t5)


Στη συνέχεια, ο θεατρικός παραγωγός περιέγραψε τον τρόπο που έφυγε από το γραφείο αυτό, παρότι η πόρτα ήταν κλειδωμένη: «Δε θα πω το όνομα αυτού του ανθρώπου, γιατί δεν μπορώ να το πω. Και δεν μπορώ να το πω γιατί τον τελευταίο καιρό με την Ιλάειρα έχουμε έρθει αντιμέτωποι με πάρα πολύ δύσκολα πράγματα που δεν μπορούμε να τα πούμε. Προσπαθούμε να προστατευτούμε όπως μπορούμε γιατί ξέρουν ανά πάσα ώρα και στιγμή που βρισκόμαστε».

Όπως αποκάλυψε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, τον τελευταίο καιρό εκείνος και η γυναίκα του έχουν πέσει θύματα παρακολούθησης: «Τον τελευταίο καιρό, μάς έχουν παρακολουθήσει αυτοκίνητα, μας έχουν σπάσει το αμάξι δυο φορές. Μετά την αποκάλυψη του περιστατικού που δεν είπα το όνομα, και ούτε θα το πω, αναβάλλονται δουλειές που είχα κλείσει. Ο άνθρωπος αυτός υπάρχει μέχρι και σήμερα και είναι ισχυρός» συνέχισε με δάκρυα στα μάτια.

«Όσοι άνθρωποι μου έστειλαν και μου είπαν ότι μάλλον μιλάω γι’ αυτόν και έχουν βιώσει κάτι αντίστοιχο, όταν τους είπα ότι έκλεισα ραντεβού στον δικηγόρο μου, φοβούνται να έρθουν να κάνουν επίσημη καταγγελία. Είμαι μόνο εγώ και άλλο ένα άτομο που θέλουμε να καταθέσουμε επίσημα. Από το δικό μου περιστατικό έχουν περάσει 13 χρόνια και δεν μπορώ να το βασίσω κάπου. Γι’ αυτόν τον άνθρωπο, τόσα χρόνια δεν έχει ακουστεί κάτι» τόνισε κλείνοντας τις δηλώσεις του.

Ειδήσεις σήμερα:

Κατάθεση μητέρας για το Μάτι: «Λιώνανε τα πόδια του παιδιού μου, δεν υπήρχε κανείς»

Γρηγόρης Πετράκος για Χριστόφορο Παπακαλιάτη και το Maestro – «Εθνικός woke σκηνοθέτης»

Η Σελίν Ντιόν με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε την ανίατη ασθένεια από την οποία πάσχει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης