Ντόρα Κουτροκόη για την αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ: «Η βασική μου διαφωνία είναι με τη διοίκηση»

Ντόρα Κουτροκόη για την αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ: «Η βασική μου διαφωνία είναι με τη διοίκηση»

«Δεν έχουμε επικοινωνήσει με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο» συμπλήρωσε η δημοσιογράφος 

Koutrokoh
Η Ντόρα Κουτροκόη αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα από τον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα», την οποία συμπαρουσίαζε με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο.

Η δημοσιογράφος με δηλώσεις της μάλιστα σχολίασε το πώς αισθάνεται τώρα που έχουν περάσει κάποιες μέρες, ύστερα από την ξαφνική αποχώρησή της από το κανάλι του Φαλήρου, ενώ απάντησε και στο αν έχει επαφές με τους πρώην συνεργάτες της, που έχουν παραμένει στο «τιμόνι» της ενημερωτικής εκπομπής.

«Είμαι καλά δεδομένου ότι έχω πάρει πάρα πολύ μεγάλη στήριξη από συναδέλφους» είπε αρχικά η Ντόρα Κουτροκόη ευχαριστώντας το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ για την ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την απόλυσή της.

«Νομίζω ότι ανοίγονται νέοι δρόμοι και όλα θα πάνε καλά. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον από το κανάλι και δε νομίζω και ότι θα μιλήσω. Δεν έχουμε επικοινωνήσει με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο. Νομίζω πως ότι ήταν να πούμε μεταξύ μας, τα είπαμε πρωτού φύγω από το κανάλι. Επαγγελματίες είναι και εκείνοι. Νομίζω αντιλαμβάνονται ότι είναι μια δύσκολη στιγμή για εμένα. Δε χρειάζεται να με πάρουν τηλέφωνο για να μάθουν ότι είναι δύσκολο αυτό» ανέφερε.

«Δε θέλω να σταθούμε τόσο στο θέμα των συναδέλφων γιατί γνωρίζω και τον Δημήτρη Οικονόμου πολλά χρόνια και με τον Άκη Παυλόπουλο είχα μια υπέροχη συνεργασία. Είπα ό,τι είχα να πω. Είπα ό,τι θεωρώ πως θα έπρεπε να με έχουν στηρίξει περισσότερο σε αυτή την απόφαση του καναλιού. Από εκεί και πέρα η διαφωνία μου ήταν με τον τρόπο που διαχειρίστηκε το περιστατικό η διοίκηση, όχι με τα παιδιά. Για τα παιδιά ό,τι είχα να πω, το είπα. Το παράπονό μου με τη διοίκηση είναι γνωστό, το είπα από την πρώτη μέρα» σημείωσε σε άλλο σημείο η δημοσιογράφος για τη σχέση της με τους δύο πρώην συμπαρουσιαστές της και το παράπονο που έχει από τη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού.

Κλείσιμο
«Είμαι ικανοποιημένη γιατί εισέπραξα πάρα πολλή στήριξη από συναδέλφους μου… Υπήρχε επικοινωνία με συναδέλφους από απέναντι εκπομπές αλλά δε θέλω να πω τα ονόματα γιατί είναι προσωπικά τα τηλεφωνήματα» τόνισε κλείνοντας τις δηλώσεις της.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cowbd6rz6htt)


Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου η Ντόρα Κουτροκόη έβαλε την υπογραφής της απόλυσής της από τον ΣΚΑΪ.  Αρχικά, υποστήριξε ότι η αντιπρόταση από το κανάλι ήρθε την προηγούμενη ημέρα (σ.σ. την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου) το απόγευμα στις 4, προσθέτοντας ότι ήταν βοηθός αρχισυντάκτη.

Η Ντόρα Κουτροκόη είχε δηλώσει  επίσης, «στενοχωρημένη γιατί έγινε πολύ ξαφνικά έγινε σε χρονική στιγμή που είναι δύσκολο να κάνεις το επόμενο βήμα. Ήταν κάτι για το οποίο δεν είχα κάποια ένδειξη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Η απάντηση από τη διοίκηση ήταν ότι δεν μας βγήκε αυτό το οποίο είχαμε στο μυαλό μας».

Στην ερώτηση, αν της εξήγησαν τι ήταν αυτό που είχαν στο μυαλό τους, απάντησε «όχι».

Όπως ήταν φυσικό η δημοσιογράφος είχε ρωτηθεί και τότε για τους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο και είχε σχολιάσει πως «όταν είσαι τόσα χρόνια σε μία δουλειά και σε μία εκπομπή δεν πιστεύω ότι δεν σου πέφτει λόγος για το τι θα γίνει στην εκπομπή σου. Τα παιδιά μου είπαν ότι δεν είχαν ιδέα. Ήθελα μεγαλύτερη στήριξη από τους ίδιους».

Η ίδια είχε πει, δε, ότι δεν είχε μιλήσει μαζί τους μετά την απόλυσή της και το μόνο που της είπαν είναι ότι «κάτι θα βρεθεί». Παράλληλα είχε σημειώσει ότι «εκ του αποτελέσματος δεν θα έκανα τις ίδιες κινήσεις» και ότι «την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτική στο ποιους ανθρώπους εμπιστεύομαι».

Όταν, μάλιστα, οι δημοσιογράφοι είχαν ρωτήσει τη Ντόρα Κουτροκόη ποιους χαιρέτισε από τον ΣΚΑΪ εκείνη είχε απαντήσει «δεν ανέβηκα στον πρώτο όροφο, πήγα μόνο στο γραφείο προσωπικού, δεν έχω να χαιρετήσω κάποιον, πήγα μόνο στο μακιγιάζ , στη στυλίστριά μου και αυτά μου έφτασαν».

Ντόρα Κουτροκόη για Παυλόπουλο – Οικονόμου: «Ήθελα μεγαλύτερη στήριξη»



Ειδήσεις σήμερα

«Εκρηκτικό» κλίμα στα ελληνοτουρκικά με την απόφαση Kογκρέσου για F-16 και το διάβημα της Λιβύης

Βίντεο: Χελώνα παλεύει με καρχαρία μεσοπέλαγα και τον νικάει

Σοκαριστικό βίντεο: 28χρονη πέθανε ξαφνικά ενώ έκανε γυμναστική

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης