Άστον Κούτσερ: Ο ηθοποιός συγκινήθηκε μιλώντας για την εγκεφαλική παράλυση του αδελφού του – Δείτε το βίντεο

Άστον Κούτσερ: Ο ηθοποιός συγκινήθηκε μιλώντας για την εγκεφαλική παράλυση του αδελφού του – Δείτε το βίντεο

«Πώς γίνεται να είμαι τόσο τυχερός και ο αδελφός μου να υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς και μετά να πάθει θρόμβωση» ανέφερε

Ashton_Kutcher
Ο Άστον Κούτσερ εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε μία κοινή συνέντευξη με τον δίδυμο αδελφό του, Μάικλ, για τις ανάγκες της εκπομπής «The Checkup With Dr.David Agus».

Στο απόσπασμα ο ηθοποιός μιλάει για τις ενοχές που αισθανόταν για τη δική του επιτυχία σε σχέση με την υγεία του αδελφού του: «Πώς γίνεται να είμαι τόσο τυχερός; Και ο αδελφός μου να γεννηθεί με εγκεφαλική παράλυση, μετά να υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς και μετά να πάθει θρόμβωση».

Όταν ο δρ. Ντέιβιντ 'Αγκους ρώτησε τα αδέλφια γιατί απομακρύνθηκαν για ένα διάστημα, ο Μάικλ απάντησε: «Ζήλια σίγουρα, τουλάχιστον από την πλευρά μου».

Δείτε το βίντεο 
Ashton Kutcher Felt Guilty for His Own Success Amid Twin’s Life With Cerebral Palsy (Exclusive)


Στο κλιπ ο Άστον Κούτσερ φαίνεται κάποια στιγμή, να σκουπίζει τα δάκρυά του, ενώ με τον αδελφό του, συγκινημένοι, πιάνουν ο ένας το χέρι του άλλου.

Η εκπομπή στην οποία προβλήθηκε η συνέντευξη μίλησε με τον δρ. Άγκους πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής και αποκάλυψε ότι είναι γιατρός του Άστον και φίλος του εδώ και πολύ καιρό, ενώ πρόσθεσε ότι: «Ο αδελφός του ζει στο Κολοράντο, έχει μια αξιοσημείωτη φυσιολογική ζωή, μια καταπληκτική οικογένεια και είναι πολύ επιτυχημένος».

Τα τρία πρώτα επεισόδια της εκπομπής θα κάνουν πρεμιέρα στις σήμερα 6 Δεκεμβρίου, ενώ τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου θα προβληθούν και τα υπόλοιπα επεισόδια.

Ειδήσεις σήμερα:

Έρευνα κατά εταιρείας του Έλον Μασκ για βασανισμό ή άσκοπη θανάτωση ζώων σε πειράματα!

Απαντήσεις ζητά ο πατέρας του νεκρού 11χρονου στις Σέρρες - Αυτοψία στο σχολείο

Η Άμπερ Χερντ κατέθεσε νέα έφεση - Ζητά κι άλλη δίκη για την υπόθεση με τον Τζόνι Ντεπ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης