Asia Express: Στον τελικό και οι Παύλος Γαλακτερός και Χρήστος Ζώτος - Δείτε βίντεο

Asia Express: Στον τελικό και οι Παύλος Γαλακτερός και Χρήστος Ζώτος - Δείτε βίντεο

Το προτελευταίο έπαθλο των 2.500 ευρώ και τα κλάματα του Fipster για τους ελέφαντες

Collage_Maker-03-Dec-2022-02_07-AM
Η περιπέτεια στα χνάρια του δράκου συνεχίζεται στην Ταϊλάνδη, καθώς διανύουμε την προτελευταία εβδομάδα του συναρπαστικού Asia Express που προβάλλεται από την τηλεόραση του Star.

Τέσσερα ζευγάρια συνεχίζουν το race, με τη Χριστίνα και τη Μαρία να έχουν ήδη εξασφαλίσει τη θέση τους στην εβδομάδα του τελικού και τους Παύλο Γαλακτερό και Χρήστο Ζώτο να της ακολουθούν, καθώς τερμάτισαν στην 1η θέση στο επεισόδιο της Παρασκευής (2/12). Πλέον απομένει ακόμα ένα ζευγάρι για να πάρει την πρόκριση στην εβδομάδα του τελικού και ένα για να αποχωρήσει.

«Έφυγε ένα τεράστιο βάρος από πάνω μας!» είπαν τρισευτυχισμένοι οι Παύλος και Χρήστος που διεκδικούν πια και επίσημα το έπαθλο των 50.000 ευρώ του Asia Express.

Asia Express | Αυτό είναι το δεύτερο ζευγάρι που πάει στον τελικό!
Κλείσιμο


Νωρίτερα οι Παύλος και Χρήστος κατάφεραν να κερδίσουν και το προτελευταίο έπαθλο των 2.500 ευρώ του Asia Express, αφού μετέφεραν τα φρούτα με τις λιγότερες απώλειες. Η χαρά τους μόλις είδαν τη ζυγαριά να γέρνει προς το μέρος τους ήταν απερίγραπτη. Αυτό ήταν μάλιστα το δεύτερο έπαθλο που βάζει στις αποσκευές της η κίτρινη ομάδα, φτάνοντας συνολικά τις 5.000 ευρώ!

Τα δύο ζευγάρια, που προκρίθηκαν στο παιχνίδι επάθλου, έπρεπε να αποφύγουν χαριτωμένους αλλά τεράστιους ελέφαντες. Ο Fipster είδε για πρώτη φορά ελέφαντα από κοντά, εκπληρώνοντας ένα παιδικό του όνειρο και έβαλε τα κλάματα.

Asia Express | Απίστευτο: Fipster και ελέφαντας έβαλαν τα κλάματα μαζί!


Εκτός όμως από το παιχνίδι επάθλου, τα ζευγάρια έπρεπε και αυτή τη φορά να ανταπεξέλθουν σε διαφορετικές, παραδοσιακές αποστολές, όπως να τραγουδήσουν ένα διασκεδαστικό παιδικό τραγούδι, να γίνουν μεταξουργοί και να φτιάξουν και να μοιράσουν μπετέλ, τα οποία θα έπρεπε και οι ίδιοι να μασήσουν μέχρι να κοκκινίσουν οι γλώσσες τους.



Κατά τη διάρκεια του νέου απαιτητικού αγωνίσματος, ο Fipster δεν έκρυψε την οργή του όταν έβλεπε πως δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα. Για αυτό και ο νεαρός Youtuber και παρτενέρ του Κωνσταντίνου Βασάλου ξέσπασε σε… γαλλικά στον τηλεοπτικό αέρα!

«Εγώ δεν μπορώ άλλο! Βαρέθηκα να προσπαθώ να βρω ένα αμάξι εδώ, να προσπαθώ να βρω έναν άνθρωπο για να συνεννοηθώ, να μην καταλαβαίνει κανείς τίποτα, τα άλλα ζευγάρια να είναι εκεί και να παίρνουν αμάξια πιο γρήγορα από εμάς. Δεν μπορώ άλλο! Δεν μπορώ άλλο, δεν μπορώ! Δεν έχω άλλη επιλογή» τόνισε, μέσα σε όλα, ο Fipster στην κάμερα του Asia Express.

«Ε ρε πού… μου! Πού… μου πια! Πού… μου» φώναζε, στη συνέχεια, ο παίκτης του ριάλιτι στη μέση του δρόμου αναζητώντας ένα όχημα για να μετακινηθεί μαζί με τον ταξιδιωτικό του παρτενέρ.

Asia Express | Έξαλλος ο Fipster: «Δε μπορώ άλλο»





Ειδήσεις σήμερα:

Πετρέλαιο: Η ΕΕ ενέκρινε το πλαφόν στα 60 δολάρια ανά βαρέλι - Σφίγγει ο κλοιός για τη Μόσχα

Κιβωτός του Κόσμου: Οι πρώτες εικόνες της πρεσβυτέρας μετά τις καταγγελίες - «Ρε άντε φύγετε από εδώ», δείτε βίντεο

Balenciaga: Ο Γεωργιανός διευθυντής ζητά συγγνώμη για τα σαδομαζοχιστικά αρκουδάκια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης