Μαριέλλα Σαββίδου: Αποκάλυψε πώς έσωσε δύο κοπέλες από έναν επίδοξο βιαστή

Μαριέλλα Σαββίδου: Αποκάλυψε πώς έσωσε δύο κοπέλες από έναν επίδοξο βιαστή

«Είδα ένα αμάξι αφημένο στην άκρη του δρόμου, μία κοπέλα κάτω με έναν κύριο από πάνω της που προσπαθούσε κάτι να της κάνει» περιέγραψε αρχικά η ηθοποιός - Δείτε το βίντεο

Σχεδιο_χωρις_τιτλο__10_
Η Μαριέλλα Σαββίδου αποκάλυψε μία άγνωστη ιστορία από τη ζωή της, όταν έσωσε δύο κοπέλες από απόπειρα βιασμού στη μέση του δρόμου.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» το μεσημέρι της Δευτέρας 28 Νοεμβρίου, όπου  και περιέγραψε το περιστατικό. 

«Μία μέρα ήμουν στη Λευκωσία και οδηγούσα το αμάξι της μητέρας μου. Μέσα στον δρόμο είδα ένα αμάξι αφημένο στην άκρη, μία κοπέλα κάτω με έναν κύριο από πάνω της που προσπαθούσε κάτι να της κάνει και μία κοπέλα να μου φωνάζει Stop the car! (Σταμάτα το αμάξι)» διηγήθηκε η Μαριέλλα Σαββίδου και συμπλήρωσε:

«Σταματάω το αμάξι σχεδόν πάνω στο αμάξι του άλλου, κόρναρα γιατί φοβόμουν να κατέβω. Αυτός μπήκε στο αμάξι κι έφυγε. Πήρα τις κοπέλες που δεν τις ήξερα και τις πήγα στην αστυνομία».

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή της
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-conxijci3xzl)

«Επειδή οι κοπέλες ήταν αλλοδαπές, η μία από την Αφρική και η άλλη από τη Βουλγαρία, δε μιλούσαν ελληνικά και ήξερα ότι στην αστυνομία θα υπάρξει ένα πρώτο φίλτρο και δεν θα έχουν την κατάλληλη αντιμετώπιση. Τότε είχαμε δράκο στην Κύπρο, είχε επιτεθεί και σε μία φίλη μου. Πήγα να δώσω κατάθεση, να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ» ανέφερε στη συνέχεια.

«Νομίζω ότι αυτή η πράξη ήταν ηρωική, γιατί υπήρξε κόσμος που μου είπε: μα γιατί το έκανες αυτό; Και κατάλαβα ότι αυτό που εμένα μου φαινόταν νορμάλ εκείνη την ώρα, φαινόταν τρελό για τους άλλους. Θα μπορούσα κι εγώ σαν περαστική να προσπεράσω, γιατί είχαν περάσει κι άλλα αμάξια από εκεί» κατέληξε.

Ειδήσεις σήμερα

Συνελήφθη ο πατέρας μετά τη φωτιά στον Κολωνό - Πολύ σοβαρή η κατάσταση του 5χρονου

280 ακίνητα και €10 εκατ. έχει η Κιβωτός του... Νώε

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ξανά γυμνή, «χειροκροτήστε με» λέει στους επικριτές της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης