Ζενεβιέβ Μαζαρί: Στην εγκυμοσύνη πήρα 40 κιλά, έτρωγα δύο φραντζόλες ψωμί την ημέρα

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Στην εγκυμοσύνη πήρα 40 κιλά, έτρωγα δύο φραντζόλες ψωμί την ημέρα

«Έτριβα την κοιλιά μου και ένιωθα ότι τρίβω ένα καζάνι φαγητό» συμπλήρωσε η art director

Geneviev_Mazari
Η Ζενεβιέβ Μαζαρί βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» και η παραχώρησε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη. Η art director, αναφέρθηκε στην περίοδο της εγκυμοσύνης της και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε, για να αποκτήσει το δεύτερο παιδί.

Όπως παραδέχτηκε, δεν της ξύπνησε ποτέ το μητρικό ένστικτο, αλλά ο σύζυγός της, Βασίλης Καρύδης, της το έβγαλε.

«Δεν ήθελα από πάντα να γίνω μαμά. Δεν πίστευα ότι θα μείνω έγκυος. Το συζητήσαμε, του είπα “Μαζί σου το βλέπω”. Κάναμε την συζήτηση, μου είπε να το ξεκινήσουμε γιατί η κατάσταση ήταν περίεργη. Του είπα να το προσπαθήσουμε με το σκεπτικό ότι δεν θα μείνω έγκυος και έμεινα σχεδόν αμέσως. Οι εγκυμοσύνες ήταν καταπληκτικές, έφαγα τον κόσμο ολόκληρο. Πήρα 40 κιλά, δεν είναι καθόλου μεταφυσικό ρεκόρ. Έτρωγα δύο φραντζόλες ψωμί, ξυπνούσα για να φάω και κοιμόμουν όταν είχα φάει τα πάντα» είπε αρχικά για την πρώτη της εγκυμοσύνη.


«Εγώ για 9 μήνες εκτός από το συναίσθημα της πείνας, δεν ένιωθα τίποτα άλλο. Δεν ξύπνησα με το αίσθημα να γίνω μάνα. Έτριβα την κοιλιά μου και ένιωθα ότι τρίβω ένα καζάνι φαγητό. Ένιωθα ότι υπάρχει πολύ φαγητό και κάποιος που το τρώει, δεν ξύπνησε ποτέ το μητρικό ένστικτο» συμπλήρωσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-com3lxt0iiu1)

Όσον αφορά στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη δεύτερη εγκυμοσύνη της, τόνισε ότι είχαν προσπαθήσει αρκετά με τον σύζυγό της και καθώς δεν προέκυπτε το δεύτερο παιδί, αποφάσισε να χαρίσει στην κόρη της, ένα γατί. Παρόλα αυτά, η κόρη της, Ροζαλία, ευχήθηκε για τα γενέθλιά της, να αποκτήσει ένα αδερφάκι και μετά από ένα μήνα η art director, έμαθε ότι ήταν έγκυος ξανά.

Κλείσιμο
«Θέλαμε δεύτερο παιδί, είχαμε προσπαθήσει πάρα πολύ και δεν μας έβγαινε. Κάποια στιγμή κάναμε ένα give up, και η Ροζαλία ζητούσε επιτακτικά ένα αδερφάκι. Έκανα ένα let go, πήγα πήρα μία γάτα, το πήγα σπίτι και λέω “Ροζαλία, κοίτα να δεις αυτή τη στιγμή έχεις αυτό το γατί”. Μετά από ένα μήνα είχε τα γενέθλιά της, έκανε ευχή να αποκτήσει αδερφό και μου λέει “Μαμά, μου αρέσει το γατάκι αλλά έκανα ευχή να αποκτήσω αδερφό”, και μετά από ένα μήνα έμεινα έγκυος» αποκάλυψε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-com3p3bexjwx)

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Χειμωνιάτικο το σκηνικό από σήμερα σε όλη τη χώρα - Κρύο και χιόνια

Μουντιάλ 2022: Η τιτανομαχία Ισπανίας-Γερμανίας ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 8ης ημέρας


Μουντιάλ 2022: Αποθέωση στις εξέδρες, «πάρτι» στα αποδυτήρια για την Αργεντινή μετά τη νίκη επί του Μεξικού - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης