Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο σχολιάζει τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης μέσα από την εκπομπή της.
Όπως τόνισε η Ελεονώρα Μελέτη, πρόκειται για λόγια, που απλώς σχετίζονται με τη άποψή της: «Δεν πετάω μπηχτές στην εκπομπή μου, την άποψή μου λέω» ανέφερε.
Σε άλλο σημείο, η παρουσιάστρια της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» ρωτήθηκε αν έχει σκεφτεί ποτέ να καταγγείλει επίσημα άσχημες συμπεριφορές που έχει δεχτεί στον χώρο της εργασίας της. Να σημειωθεί ότι αρκετές φορές η παρουσιάστρια μιλά στον τηλεοπτικό αέρα για άσχημα βιώματά της κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής πορείας της: «Τις έχω καταγγείλει και επίσημα τις άσχημες συμπεριφορές που έχω δεχτεί στον χώρο» αποκάλυψε.
Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ συγκέντρωσε όλες τις πληροφορίες και τα δικαιώματα για 160 επαγγέλματα και ειδικότητες σε μια εύχρηστη ηλεκτρονική πλατφόρμα, προσβάσιμη από κάθε ενδιαφερόμενο/η μέσω του διαδικτύου
Δραστηριότητα συνυφασμένη με την καινοτομία, προώθηση της ρομποτικής, αλλά και των πιο φωτεινών πτυχών της τεχνολογίας, άνοιγμα στα παιδιά και στους επιστήμονες του αύριο, το Πλαίσιο επενδύει συνεχώς στον πυλώνα της Εκπαίδευσης.