Νίκος Πολυδερόπουλος για Μαύρο Ρόδο: «Γιάννα και Σταυρινός θα είναι μαζί στα κρυφά»

Νίκος Πολυδερόπουλος για Μαύρο Ρόδο: «Γιάννα και Σταυρινός θα είναι μαζί στα κρυφά»

«Όταν ξεκινήσουν οι ανατροπές, δεν θα έχουν τέλος» συμπλήρωσε ο ηθοποιός 

Polyderopoulos
Ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ο οποίος πρωταγωνιστεί φέτος στη δημοφιλή σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο», παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό TV24 και αναφέρθηκε στον ρόλο του.

Ο ηθοποιός μοιράστηκε στοιχεία του ήρωά του, του «Σταυρίνου», ο οποίος ζει στη Γερακιανή, και απάντησε στο αν θα μάθει ο αδελφός του την αλήθεια για τη σχέση με τη Γιάννα, φανερά. Σε flashback της σειράς, το κοινό έχει παρακολουθήσει τον «Μπόγρη», να πιάνει «στα πράσα» τη γυναίκα του με τον αδελφό του, ενώ μάλιστα ήταν αυτός που προκάλεσε το ατύχημα του «Σταυρίνου» και τον καθήλωσε σε αναπηρικό αμαξίδιο.

«Ωραίος ρόλος και ιδιαίτερος. Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που για μια ακόμη φορά υποδύομαι έναν τελείως διαφορετικό ήρωα. Μάλλον είμαι τυχερός ως προς αυτό. Κανένας ρόλος μου δεν μοιάζει με τον προηγούμενο ή τον επόμενο, φαντάζομαι. Οι ανατροπές όταν ξεκινήσουν, δεν θα έχουν τέλος. Ήδη έχετε αρχίσει να βλέπετε τις διαταραγμένες σχέσεις μεταξύ τους από τη στιγμή μάλιστα που η Γιάννα επέστρεψε στο χωριό» είπε για τον ρόλο του.

Μιλώντας για τη σχέση του με την Γιάννα και σχολιάζοντας πως εκείνη δεν τον έχει ξεπεράσει, τόνισε: «Ούτε ο Σταυρίνος την έχει ξεπεράσει, φυσικά, όμως θα δείτε πως ο Γιώργος την κρατάει στο χέρι», ενώ μιλώντας για το ενδεχόμενο οι δύο χαρακτήρες να σμίξουν ξανά: «Προς τα εκεί πάει το σενάριο και η λογική όλων μας, αλλά αφού με ρωτάτε, για να συμβεί αυτό θα πρέπει να έχει φύγει από τη μέση ο Γιώργος. Μάλλον για κάποιο διάστημα θα είναι μαζί στα κρυφά. Ίσως όμως ο Σταυρίνος να περιμένει πρώτα, να περπατήσει και έπειτα να διεκδικήσει τη γυναίκα που τόσο αγαπήσει».


Κλείσιμο
Απαντώντας στο αν θα βοηθήσει τον Πέτρο να έρθει πιο κοντά με την Ελισάβετ: «Θα βοηθήσει με τον τρόπο του τον Πέτρο να έρθει πιο κοντά με την Ελισάβετ, θα λέγαμε ότι θα γίνουν φίλοι».

Τέλος ο ηθοποιός αποκάλυψε από πού πληροφορήθηκε, έτσι ώστε να μπορέσει να μπει στο «πετσί» του ρόλου του και να ενσαρκώσει ένα άτομο με κινητικά προβλήματα:

«Διάβασα πολύ και ρώτησα για ανθρώπους που είναι καθηλωμένοι σε αμαξίδια. Ο Σταυρινός είναι πολύ γενναίος απέναντι σε αυτό που αντιμετωπίζει και μακάρι όλοι να είναι τόσο συνειδητοποιημένοι με αυτό. Ζηλεύω την υπομονή του και την ψυχική του δύναμη. Είχα και προσωπικό μια αντίστοιχη εμπειρία στο παρελθόν, όπου μετά από ένα ατύχημα με μηχανή έπρεπε για δύο μήνες να κινούμαι με καροτσάκι. Το διάστημα όμως ήταν μικρό και ήταν για την περίοδο που ήμουν στο νοσοκομείο. Τώρα που γυρίζω τις σκηνές μου καθήμενος, αντιλαμβάνομαι το μέγεθος τα δυσκολίας στο να κινηθούν αυτά τα άτομα στην ίδια τους τη γειτονιά. Ενα ύψωμα 5 εκατοστών μπορεί να γίνει τεράστιο εμπόδιο για κάποιον. Με στενοχωρεί αυτή η κατάσταση και λυπάμαι που δεν υπάρχουν σωστές υποδομές εν έτει 2022, αλλά την ίδια στιγμή με χαροποιεί η δύναμη που έχουν αυτοί οι άνθρωποι».

Ειδήσεις σήμερα:

Αυστραλία: Περίπου 2.500 άνθρωποι πόζαραν γυμνοί για τον καρκίνο του δέρματος


Asia Express: Ξέσπασαν Γιάννης και Λευτέρης και ζήτησαν να αποχωρήσουν - Δείτε βίντεο


Κατερίνα Λάσπα: Χορεύει στους ρυθμούς του ύμνου του ΠΑΣΟΚ - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης