Ο σεφ της εκπομπής «Πάμε Δανάη» βρέθηκε κανονικά στο πλατό, με την παρουσιάστρια να αποκαλύπτει πως «παραλίγο να τον χάσουν».
«Εντάξει μωρέ, συμβαίνουν αυτά. Να πω ότι πρέπει να προσέχουμε, πέρα από την πλάκα, όταν βρέχει να φοράμε πάντα κράνος και να προσέχουμε με τις μηχανές. Είχα ένα ατύχημα. Παραλίγο... Όλα καλά», απάντησε ο Τίμος Ζαχαράτος.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cokgkk5n3mw9)
Στη συνέχεια, ο σεφ μοιράστηκε ένα κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναφερόμενος στο ατύχημα.
«Καλησπέρα σε όλους. Έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα μετά το τέλος εκπομπής, επειδή αναφερθήκαμε στο θέμα που μου συνέβη χθες το βράδυ. Καθώς τελείωσα τη δουλειά στο εστιατόριο και πηγαίνοντας προς το σπίτι, κάποια κυρία δεν είχε ανάψει τα φώτα του αυτοκινήτου και ξεκίνησε χωρίς να δει, με αποτέλεσμα να φρενάρω απότομα και να πέσω με το μηχανάκι και να συρθώ στον δρόμο μερικά μέτρα. Ευτυχώς φορούσα κράνος και τα χτυπήματα είναι υποφερτά για την ώρα. Προσέχετε τους εαυτούς σας γιατί τα πάντα μπορούν να αλλάξουν μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές», έγραψε σε story.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.