Maestro: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δημοσίευσε βίντεο από τα γυρίσματα του νέου επεισοδίου
Το έκτο επεισόδιο της σειράς με τίτλο «Μουσικές Καρέκλες» θα προβληθεί απόψε στις 22:40 στο MEGA
To Μaestroσυνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του στην ελληνική τηλεόραση, ενώ έχει καταχωρηθεί ήδη και στον κατάλογο του Netflix.
Ο δημιουργός της σειράς Χριστόφορος Παπακαλιάτης δημοσιεύει συχνά, βίντεο και φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, από τα γυρίσματα.
Στην τελευταία του ανάρτηση, ανέβασε ένα backstage βίντεο από το έκτο επεισόδιο με τίτλο «Μουσικές Καρέκλες».
Η εμφάνιση της Αλεξάνδρας στο νησί, καθώς και η σχέση της με τον Ορέστη, γίνεται γρήγορα γνωστή στους κατοίκους. Ο ερχομός της φέρνει σε δύσκολη θέση τον Ορέστη και τσακίζει την ερωτευμένη Κλέλια. Τα πράγματα όμως δεν είναι όπως φαίνονται.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»