Αυτή η νύχτα μένει - Άννα Μάσχα: «Ο πατέρας του παιδιού της Διαμάντως θα εμφανιστεί αργότερα»

Αυτή η νύχτα μένει - Άννα Μάσχα: «Ο πατέρας του παιδιού της Διαμάντως θα εμφανιστεί αργότερα»

«Η σχέση μου με την τηλεόραση είναι περιστασιακή» τόνισε η ηθοποιός - Δείτε το βίντεο

Α__Μασχα_3
Η Άννα Μάσχα, η αποφασιστική και δυναμική Διαμάντω του «Αυτή η νύχτα μένει», το αηδόνι του «Ονείρου», μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Για το ρόλο της «η Διαμάντω δε νομίζω ότι βλέπει το παιδί της αλλιώς. Το παιδί έχει «ειδικές δεξιότητες» και αυτό προσθέτει στην ιστορία της Διαμάντως μια παραπάνω έγνοια. Θεωρώ ότι αν μια μάνα αγαπά το παιδί της μία φορά, ένα τέτοιο παιδί αγαπιέται χίλιες. Ο πατέρας του παιδιού θα εμφανιστεί αργότερα».

Για την τηλεόραση «η σχέση μου με την τηλεόραση είναι περιστασιακή, έχω κάνει πράγματα δεν έχω πει όχι. Δεν είναι ότι η τηλεόραση με κατέκλυζε με προτάσεις κι εγώ έλεγα όχι. Ήρθε η ώρα, πιστεύω πάρα πολύ στο σωστό timing».

Για το γιο της «είναι 13 ετών το αγόρι μου. Έρχεται με βλέπει στις παραστάσεις, ψιλοβαριέται, μετά χειροκροτά, μου λέει την αλήθεια, το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Δεν ξέρω αν έχει εκδηλώσει κάτι καθαρά καλλιτεχνικό».

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή της


«Αυτή η νύχτα μένει», απόψε στις 22:40

Η απουσία του Χρήστου συνεχίζει να γεννά ερωτηματικά. Η σχέση Εύης και Φωτεινής διαλύεται, ενώ ο Γιώργης πάει να βρει τη Βρεττώ. Ο Αλέξανδρος από την άλλη ζητά εξηγήσεις από το Στρατή για την αδελφή του. Εκείνος συντετριμμένος οδηγεί τη Ζέτα σε ένα ταξίδι στο παρελθόν και τη Νίτσα στην αποκάλυψη της σχέσης τους. Κι ενώ ο Χρήστος επιστρέφει από την Αθήνα χαρούμενος, η σύγκρουση με την Εύη για τον Αλέξανδρο και τη Μαρίνα είναι αναπόφευκτη. Στην προσπάθειά του, όμως, να συνετίσει τον Διαμάντη πέφτει επάνω στον Αλέξανδρο. Και η συζήτηση μεταξύ τους παίρνει φωτιά. Μην έχοντας άλλη λύση, η Φωτεινή αποφασίζει να αποκαλύψει στην Εύη τη μεγάλη αλήθεια που στοιχειώνει τις ζωές τους.


Δείτε το τρέιλερ:
Αυτή η νύχτα μένει | Τετάρτη 22:40


Ειδήσεις σήμερα:

«Κιβωτός του Κόσμου»: Αυτό είναι το πράσινο κλουβί της τιμωρίας που έβαζαν τα παιδιά

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης του οχήματος που παρέσυρε την 21χρονη - Αναζητείται ο οδηγός

Ο Παύλος Χαϊκάλης χρεώνει 120 ευρώ για «διαδικτυακή συνεδρία» 90 λεπτών

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης