Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Στη Σουηδία με απειλούν ναζιστικές οργανώσεις ότι θα με σκοτώσουν»

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Στη Σουηδία με απειλούν ναζιστικές οργανώσεις ότι θα με σκοτώσουν»

Όσα δήλωσε για τον ρατσισμό που δέχτηκε στη Σουηδία, την ενδοοικογενειακή βία που έζησε και την εξωτερική της εικόνα

alexandra_pashalidou
H Αλεξάνδρα Πασχαλίδου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την ενδοοικογενειακή βία και τα περιστατικά ρατσισμού που έχει βιώσει.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αρχικά, δήλωσε πως έχει άσχημες μνήμες από το παρελθόν της ως παιδί.

«Νομίζω ότι δεν είμαι η μοναδική που έχω μεγαλώσει σε ένα σπίτι που υπήρξε βία. Έχω άσχημες εμπειρίες. Σου αφήνει σημάδια όχι μόνο στο σώμα, αλλά και στην ψυχή. Με έχει κάνει να αφιερώσω μεγάλο κομμάτι της ζωής μου στο να παλεύω, όσο μου το επιτρέπει και το οικονομικό κομμάτι», δήλωσε και πρόσθεσε ωστόσο, πως προσπαθεί μέσα από τον πόνο που έζησε, να προσφέρει κάτι καλό στον κόσμο. «Χρησιμοποιώ τον πόνο για να αλλάξω τον κόσμο», είπε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cojhg20nsl95)

Όσο για τις ρατσιστικές επιθέσεις που έχει δεχτεί στη Σουηδία, ανέφερε: «Έκανα ένα live στα social media και μου έγραψε ένα ρατσιστής "go home", να γυρίσω δηλαδή, πίσω στην Ελλάδα. Έχω δεχτεί διάφορες απειλές. Στενοχωριέμαι, πληγώνομαι πάρα πολύ. Δεν πρόκειται όμως, να τους κάνω τη χάρη να σωπάσω, να πάψω και να παραδοθώ. Μονίμως αισθάνομαι φόβο. Αισθάνομαι ότι βρήκα ένα ευλογημένο μέρος, την Πάτμο όπου δεν κλειδώνουν ούτε τις πόρτες. Πρώτη φορά που κοιμόμουνα χωρίς να ανησυχώ για επιθέσεις σε μένα και την κόρη μου. Στη Σουηδία με απειλούν ναζιστικές οργανώσεις ότι θα με σκοτώσουν από την πρώτη στιγμή που βγήκα στην τηλόεραση».

Αναφορικά με την εξωτερική της εμφάνιση, δήλωσε: «Κυκλοφορούμε και συγκρίνουμε τον εαυτό μας με τα μοντέλα, ενώ στους άνδρες η πίεση δεν είναι τόσο μεγάλη. Κανείς δεν τους λέει "πώς είσαι έτσι;". Μόνο τις γυναίκες μας θέλουν τέλειες. Είναι σεξισμός. Να απελευθερωθούμε λίγο και να δεχτούμε τον εαυτό μας όπως είμαστε. Μου έχει πέσει το στήθος, τι να κάνεις; Έχω ζήσει 52 χρόνια. Αλλά δεν θεωρώ κι ότι είναι προτέρημά μου, δεν θα με κρίσει κανείς, ούτε θα πάω για Μις Ελλάς».


Ειδήσεις σήμερα:

Κρυπτονομίσματα: Τι πρέπει να γνωρίζετε - Ποιοι κέρδισαν και ποιοι χάνουν

Κιβωτός του Κόσμου: «Φύλλο και φτερό» τα βιβλία και η διαχείριση του budget εκατομμυρίων

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στα «Προσφυγικά» της λεωφόρου Αλεξάνδρας με 78 συλλήψεις και 7 τραυματίες αστυνομικούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης