Ρομέο Μπέκαμ: Ξανά ζευγάρι με τη Μία Ρίγκαν, την «αγαπημένη» της Βικτόρια

Ρομέο Μπέκαμ: Ξανά ζευγάρι με τη Μία Ρίγκαν, την «αγαπημένη» της Βικτόρια

Οι δυο τους χώρισαν τον περασμένο Φεβρουάριο λόγω απόστασης - Οι καλές σχέσεις της Ρίγκαν με τη Βικτόρια Μπέκαμ έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην επανασύνδεσή τους

24996573
Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό τους, Ρομέο Μπέκαμ και Μία Ρίγκαν είναι και πάλι ζευγάρι, σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν

Ο μεσαίος γιος της οικογένειας Μπέκαμ, επιβεβαίωσε την επανασύνδεση με την πρώην σύντροφό του, μέσα από μια φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει τον περασμένο Φεβρουάριο, όμως ο 20χρονος ποδοσφαιριστής μοιράστηκε ένα κοινό τους στιγμιότυπο στο Instagram από το πάρτι των 20ων γενεθλίων της Ρίγκαν με την οποία είναι μαζί σχεδόν τρία χρόνια.


Ρίγκαν και Μπέκαμ είχαν χωρίσει λόγω απόστασης καθώς το 20χρονο μοντέλο μένει στην Αγγλία ενώ ο αθλητής έμενε στο Μαιάμι, όπου αγωνιζόταν με την Inter Miami. Πρόσφατα, ωστόσο, πήρε μεταγραφή για την αγγλική Brentford και μένει πλέον στην έπαυλη των γονιών του στο Holland Park.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε στο Λονδίνο, ενώ την ημέρα μετά το πάρτι γενεθλίων της Ρίγκαν τους φωτογράφισαν ξανά μαζί. Πληροφορίες ξένων sites αναφέρουν, ότι πέρα από την απόσταση, φαίνεται ότι στην επανασύνδεση βοήθησε και η καλή σχέση που έχει το μοντέλο με την μητέρα του Ρομέο, Βικτόρια.
reganbeckam

Οι σχέσεις της Βικτόρια με τις σχέσεις των γιων της είναι γνωστές και όπως έχει διαρρεύσει από τα ξένα μέσα, η Μία Ρίγκαν είναι η «αδυναμία» της. Οι δυο τους τρέφουν μεγάλη συμπάθεια η μία για την άλλη, σε αντίθεση με τη σχέση της σχεδιάστριας με τη σύζυγο του Μπρούκλιν Μπεκαμ, Νίκολα Πελτζ. Δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που τις ήθελαν στα «μαχαίρια», αλλά η Μπέκαμ προσπάθησε πολλές φορές να δείξει ότι δεν ισχύει. Όταν ο Ρομέο χώρισε με τη Μία, οι ελπίδες της για έναν ακόμη γάμο που θα έφερνε και πάλι στο προσκήνιο το όνομα της οικογένειάς της, «ναυάγησαν».

Ειδήσεις σήμερα:

«Τον χτυπούσαν με σίδερο στα πόδια» - Καταγγελίες «φωτιά» για την Κιβωτό του Κόσμου

Με «σκονάκι» ο Μπάιντεν στην G20 για να αποφύγει γκάφες - Δείτε τις «σκηνικές οδηγίες»


Pirelli 2023: Γνωστά σέξι μοντέλα όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί στο διασημότερο ημερολόγιο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης