Μάριος Ιορδάνου - Σοφία Καζαντζιάν: Στον γάμο μας πήραμε μόνο ένα catering για τα σκυλάκια και τα γατάκια μας

Μάριος Ιορδάνου - Σοφία Καζαντζιάν: Στον γάμο μας πήραμε μόνο ένα catering για τα σκυλάκια και τα γατάκια μας

«Για εμάς, αυτό ήταν ο γάμος και θέλαμε να το γιορτάσουμε με τα πλάσματα που αγαπάμε, όλο το άλλο ήταν μια τζίφρα» είπε η Σοφία Καζαντζιάν

marios_iordanou
Ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν μίλησαν για τον γάμο τους και τους λόγους που τον έκαναν, οι οποίοι όπως λένε, ήταν καθαρά πρακτικοί.

Το ζευγάρι μίλησε στην εκπομπή «Δύο στη 1» και αρχικά, ο Μάριος Ιορδάνου τόνισε πως: «Ήταν ένας απλός γάμος. Δεν πιστεύω στον γάμο, ούτε σε γάμους βασικά, ούτε σε βαφτίσια».

«Το έκανα καθαρά για λόγους ασφάλειας, επειδή έχουμε την δουλειά μας», είπε, με την αγαπημένη του να εξηγεί ότι εννοεί την επιχείρησή τους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coh392u5w18x)

«Έχουμε μια επιχείρηση μαζί με τον Μάριο. Ήταν καθαρά πρακτικοί οι λόγοι λοιπόν, για να κάνουμε τη ζωή μας εύκολη σε κάποια επίπεδα», ανέφερε.

Μάλιστα, έκαναν τον γάμο τους, ακριβώς όπως τον ήθελαν, με τα πλάσματα που αγαπούν, δηλαδή με τα σκυλάκια και τα γατάκια τους και τα αδέσποτα της γειτονιάς.

«Έβαλα μια παντελόνα, μπήκαμε στο αμάξι, έπιασα την κοτσίδα και πήγαμε. Παραγγείλαμε ένα μίνι catering και τα δώσαμε στα σκυλάκια μας, στα γατάκια μας και στα αδέσποτα της γειτονιάς. Για εμάς, αυτό ήταν ο γάμος και θέλαμε να το γιορτάσουμε με τα πλάσματα που αγαπάμε. Όλο το άλλο ήταν μια τζίφρα», δήλωσε η Σοφία Καζαντζιάν.

Τέλος, ο Μάριος Ιορδάνου ανέφερε πως δεν άλλαξε τίποτα για εκείνον και την αγαπημένη του μετά τον γάμο. «Η Σοφία ήταν ήδη μέσα μου πολύ πριν παντρευτούμε. Είναι ο άνθρωπός μου», είπε.


Ειδήσεις σήμερα

Κιβωτός του Κόσμου: Τρεις καταγγελίες για ασέλγεια, τέσσερις για ξυλοδαρμό - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

Τουρκία: Επιδρομές με 12 νεκρούς στη Συρία, αντίποινα για την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη - Δείτε βίντεο

Είναι επίσημο, ο Μασκ επαναφέρει τον Τραμπ στο Twitter - «Ο λαός μίλησε»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης