Σπίτι με το MEGA: Ο Πασχάλης εντυπωσίασε το κοινό

Σπίτι με το MEGA: Ο Πασχάλης εντυπωσίασε το κοινό

Το hashtag #Spitimetomega βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των trends του Twitter από την αρχή της εκπομπής - Συγκίνηση, κέφι, προσωπικές εξομολογήσεις και τεράστιες επιτυχίες από τα 60's μέχρι σήμερα

spiti_me_to_mega_-_pashalis
Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε το χθεσινό «Σπίτι με το MEGA».

Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχτηκε τον Πασχάλη, με τους τηλεθεατές να δείχνουν μέσω των μηνυμάτων τους στα κοινωνικά δίκτυα τον ενθουσιασμό τους για το μοναδικό πάρτι και το #Spitimetomega να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των trends του Twitter από την αρχή της εκπομπής.

Συγκίνηση, κέφι, προσωπικές εξομολογήσεις, τεράστιες επιτυχίες από τα 60's μέχρι σήμερα, αλλά και χορός χωρίς σταματημό, ήταν τα βασικά συστατικά ακόμα μίας επιτυχημένης βραδιάς για τη μουσική εκπομπή του MEGA.

Οι χρήστες αποθέωσαν τον Πασχάλη, τον αιώνιο έφηβο της ελληνικής ποπ, που τιμά τη μουσική από τα 60s έως και σήμερα αλλά και τη Ρούλα Κορομηλά η οποία είχε λείψει από το τηλεοπτικό κοινό και οι τηλεθεατές αγκάλιασαν και αυτή της την εμφάνιση με πολύ ενθουσιώδη σχόλια.

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά tweets:

Κλείσιμο
Ένα πάρτι που μας θύμισε άλλες εποχές, όταν ο κόσμος ήξερε να διασκεδάζει με την ψυχή του. Ο Πασχάλης ερμήνευσε τις μεγάλες του επιτυχίες και τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει από το ξεκίνημά του με τους Olympians μέχρι και σήμερα αποδεικνύοντας γιατί υπήρξε το ποπ είδωλο στην εποχή του.

Ακούραστος στη σκηνή, με αναλλοίωτη στον χρόνο φωνή, και ενέργεια εφήβου μάς παρέσυρε στους χορευτικούς ρυθμούς των τραγουδιών του. Δίπλα του βρέθηκαν αγαπημένοι καλλιτέχνες και φίλοι, η Μαντώ, ο Νίκος Βουρλιώτης, οι Εκείνος & Εκείνος και ο Δημήτρης Κοντολάζος χαρίζοντας μας υπέροχες μουσικές συναντήσεις.

Δείτε βίντεο με τις εμφανίσεις:

«Το τραγούδι μου» σε μια ξεχωριστή ερμηνεία από τον Πασχάλη και τον Νίκο Βουρλιώτη:



Πασχάλης και Μαντώ στο ντουέτο «Εμείς»:



Ο Δημήτρης Κοντολάζος ερμηνεύει το «Εγώ δεν ήμουνα αλήτης»:



Οι Εκείνος & Εκείνος μαζί με τον Πασχάλη στο τραγούδι «Χειμωνιάτικα μπαρ»:



Μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς, ήταν η εμφάνιση της κόρης του Πασχάλη, Ζίνας Αρβανιτίδη. Αρχικά, μέσα από ένα βίντεο, λέγοντας με χιούμορ και τρυφερότητα πώς ανησυχεί κάθε φορά που βλέπει τον μπαμπά της να χοροπηδάει ακόμη επί σκηνής. Και στη συνέχεια, βρέθηκε κοντά του, στο «σπίτι», όπου o Πασχάλης ερμήνευσε το τραγούδι «Ή εσύ ή εγώ» σε στίχους του ίδιου και μουσική της Ζίνας και εκείνη τον συνόδευσε στο πιάνο.

Δείτε το βίντεο:



Από αυτό το σπίτι δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι στιγμές συγκίνησης. Στη σκηνή του «Σπίτι με το MEGA» βρέθηκαν εκτός από την Ζίνα Αρβανιτίδη, η σύζυγος του Πασχάλη Αλίκη Αρβανιτίδη αλλά και ο γιος του, Γιάννης, οι οποίοι περιέγραψαν το πόσο σημαντικός είναι και ο ρόλος της οικογένειας στην επιτυχία.

Αργότερα, η συγκίνηση έδωσε τη θέση της στο κέφι και στο τραγούδι, με τη Ρούλα Κορομηλά αλλά και όλους τους παρευρισκόμενους, να χορεύουν τη μία διαχρονική επιτυχία μετά την άλλη!

Ένα «σπίτι» σαν σπιτικό πάρτι από τα παλιά και αγαπημένα, άνοιξε τις πόρτες του για ακόμα μία φορά και μας χάρισε μια ξεχωριστή βραδιά!

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, στις 21:00, η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται στο «Σπίτι με το MEGA» τον Γιώργο Μαργαρίτη.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης