Νατάσα Καλογρίδη για την Αιμιλία Υψηλάντη: «Είναι ένα πλάσμα φωτεινό, δυνατό, μια γυναίκα που μπορεί να αντέξει»

Νατάσα Καλογρίδη για την Αιμιλία Υψηλάντη: «Είναι ένα πλάσμα φωτεινό, δυνατό, μια γυναίκα που μπορεί να αντέξει»

 «Κάναμε την πρώτη παράσταση μετά τον θάνατο της κόρης της Αιμιλίας Υψηλάντη» είπε μεταξύ άλλων

natasa_kalogridi
Συνέντευξη έδωσε η Νατάσα Καλογρίδη και αναφέρθηκε στον θάνατο της κόρης της Αιμιλίας Υψηλάντη και τη στάση της ηθοποιού.

Η Αιμιλία Υψηλάντη επέστρεψε την Παρασκευή στο θέατρο, μετά τον αιφνίδιο θάνατο της κόρης της, Μαρίνας και όπως λέει η Νατάσα Καλογρίδη, απέδειξε πως έχει τεράστια δύναμη ψυχής.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου», δήλωσε αρχικά: «Θα προτιμούσα να μην πω τι ακριβώς συνέβη και πώς. Αυτό που έχω να πω είναι ότι είμαστε σε πένθος. Το έργο έχει να κάνει με τις σχέσεις μάνας - κόρης κι εγώ είμαι η κόρη της στην παράσταση. Είναι μια σχέση αγάπης μίσους κι εμπεριέχει όλο το φάσμα συναισθημάτων. Χθες ήταν η πρώτη ημέρα που κάναμε παράσταση με απόφαση της Αιμιλίας. Κάναμε πριν μια πρόβα για να δούμε πώς θα είναι το πράγμα και πώς θα το διαχειριστούμε. Υπάρχει δύναμη κι είναι δίπλα της όλη η ομάδα. Αυτό το έργο σαν να ήταν προάγγελος πολλών πραγμάτων. Δεν ξέρω πώς να το εκφράσω, γιατί πραγματικά είναι κάτι πρωτοφανές για εμένα. Δεν το έχω ξαναζήσει και δεν μπορώ να το περιγράψω. Ήταν μια πολύ δύσκολη ημέρα χθες».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cogd1xlrgvwp)
Κλείσιμο

Στη συνέχεια, ανέφερε για την Αιμιλία Υψηλάντη με εμφανή συγκίνηση: «Είναι ένα πλάσμα φωτεινό, δυνατό. Είναι μια γυναίκα που μπορεί να αντέξει, αλλά ξέρεις οι άνθρωποι που έχουν αυτές τις αντοχές, έχουν και την άλλη πλευρά τους, την τεράστια ευαισθησία, όπως έλεγα και για εμένα πριν. Είναι ένα έργο που έχει να κάνει με αυτό ακριβώς που συνέβη. Κάναμε την πρόβα και δεν ξέρω πώς τα καταφέραμε… Το καταφέραμε, το κατάφερε».

«Ήταν κάτι που το έζησα κι εγώ κι "έμεινα" λίγο από όλο αυτό. Δεν ήξερα τι να περιμένω. Έστω και κάτι μικρό να σου δώσει μια παράσταση, έχεις αλλάξει κοσμοθεωρία», συμπλήρωσε στη συνέχεια.


Ειδήσεις σήμερα

Κιβωτός του Κόσμου: Τρεις καταγγελίες για ασέλγεια, τέσσερις για ξυλοδαρμό - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

Τουρκία: Επιδρομές με 12 νεκρούς στη Συρία, αντίποινα για την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη - Δείτε βίντεο

Είναι επίσημο, ο Μασκ επαναφέρει τον Τραμπ στο Twitter - «Ο λαός μίλησε»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης