Βασίλης Ζούλιας: «Είχα κάνει πολλές απόπειρες αυτοκτονίας, αλλά ο Θεός είχε πλάνο να ζήσω»

Βασίλης Ζούλιας: «Είχα κάνει πολλές απόπειρες αυτοκτονίας, αλλά ο Θεός είχε πλάνο να ζήσω»

Ο σχεδιαστής μόδας μίλησε για την σκοτεινή περίοδο που έζησε, λόγω των εθισμών του, αλλά και για τις απόπειρες αυτοκτονίας που έκανε

vasilis_zoulias
Ο Βασίλης Ζούλιας μίλησε σχετικά με τις απόπειρες αυτοκτονίας που έχει κάνει στη ζωή του.

Ο γνωστός σχεδιαστής παραδέχτηκε στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στη μία» πως στο παρελθόν, αντιμετώπιζε πρόβλημα εθισμού και έφτασε να κάνει πολλές απόπειρες για να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ωστόσο, η τελευταία ήταν και η πιο σοβαρή, αφού «έφυγε» και γύρισε ξανά στη ζωή.

«Γενικά μικρός ήμουν μαθητής που δεν διάβαζε, αλλά τα έπιανε όλα. Περισσότερο με απασχολούσε το τι θα βάλω στο σχολείο. Είχε τύχει να πάρουν και τη μητέρα μου τηλέφωνο για το πώς είχα ντυθεί», δήλωσε αρχικά.

«Η μητέρα μου έραβε τα τζιν μου, γιατί νόμιζε ότι είχαν σκιστεί. Ακόμα και τώρα αν με δει με σκισμένο τζιν, εκεί μπορεί να της πάει το μυαλό», συμπλήρωσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cog8wyr2xea9)

Όπως είπε στη συνέχεια, από πολύ μικρός και πιο συγκεκριμένα, από την ηλικία των 8 είχε κατασταλάξει ότι θα ακολουθήσει τον χώρο της μόδας.

«Το ντύσιμό μου μου είχε ανοίξει πολλές πόρτες, γιατί πάντα κέρδιζα τις εντυπώσεις. Είχα τρέλα. Ήμουν 8 χρονών και μάζευα χαρτζιλίκι για να πάρω ρούχα. Είχα γεννηθεί για να δουλέψω στη μόδα και ήμουν ο πρώτος άνδρας στυλίστας στην Ελλάδα», δήλωσε.

Αναφορικά για τη σκοτεινή περίοδο που έζησε στη ζωή του και τον έκανε να θέλει να βάλει ένα τέλος στη ζωή του, είπε: «Εύχομαι να μην περάσει κανείς τη σκοτεινή περίοδο που πέρασα. Ήταν ευλογία και δώρα ταυτόχρονα, με έκανε να περάσω στην άλλη πλευρά. Πλέον, κατάφερα να ξεπεράσω το πρόβλημα που είχα με τον εθισμό».

«Είχα κάνει πολλές απόπειρες αυτοκτονίας, αλλά ο Θεός είχε πλάνο να ζήσω και να προχωρήσω στη ζωή μου. Ο εθισμένος άνθρωπος για να καθαρίσει πρέπει να πιάσει έναν συναισθηματικό πάτο. Εγώ είχα δουλειά, είχα χρήματα, όμως η ψυχή μου είχε τελειώσει. Έτσι ένιωθα», συμπλήρωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην απόπειρα που έκανε και παραλίγο να του στερήσει πραγματικά τη ζωή. «Η τελευταία απόπειρα έγινε, όταν με συνέλαβαν και μεταφέρθηκα στα δικαστήρια κι ήταν η πιο σοβαρή. Οι υπόλοιπες ήταν για να τραβήξω την προσοχή. Ο εισαγγελέας είχε έρθει στον Ευαγγελισμό και μου ζήτησε συγγνώμη. Η μητέρα μου κοιμόταν στο πάτωμα δίπλα μου, όταν ήμουν στο κρεβάτι και χτυπιόμουν για να απεξαρτηθώ. Δεν με πίστευε καθόλου και τώρα, μετά από 30 χρόνια, με πίστεψε», είπε κλείνοντας.




Ειδήσεις σήμερα:

Σκάνδαλο Theranos: Η Ελίζαμπεθ Χολμς καταδικάστηκε σε 11 χρόνια φυλάκιση για απάτη

Τσιτσιπάς: Πετά με εκνευρισμό το μπαλάκι προς τον πατέρα του και αποδοκιμάζεται - Δείτε βίντεο

«Κιβωτός του Κόσμου»: Ομολογία του πατέρα Αντώνιου για «μεγάλο κύμα καταγγελιών» - Δηλώνει αγανακτισμένος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης