Αντέλ: Ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας - Η αποθέωση από το κοινό και το φιλί στον Ριτς Πολ

Αντέλ: Ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας - Η αποθέωση από το κοινό και το φιλί στον Ριτς Πολ

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που μοιράστηκαν οι θαυμαστές της στο Twitter 

adele__2_
Οι πολυαναμενόμενες εμφανίσεις της Αντέλ στο Λας Βέγκας, ξεκίνησαν, μετά από μια μεγάλη αναβολή και το κοινό της την περίμενε πώς και πώς.

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια επέστρεψε στο Λας Βέγκας και βρέθηκε στη σκηνή του «Colosseum» στο «Caesars Palace», με πλήθος κόσμου να τη χειροκροτά.

Ντυμένη με ένα εντυπωσιακό, μαύρο, βελούδινο φόρεμα, η Βρετανή σταρ εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά τους θαυμαστές της, ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες της, όπως τα «Hello», «Set Fire To The Rain», «When We Were Young», «Skyfall» και «Hometown Glory».

Κλείσιμο
Ανάμεσα στους θεατές, βρισκόταν φυσικά και ο αγαπημένος της, Ριτς Πολ. Ο 40χρονος μάνατζερ και σύντροφός της δεν θα μπορούσε να λείπει από την έναρξη των εμφανίσεων της τραγουδίστρας. Μαζί του μάλιστα, ήταν και ο 10χρονος γιος της, Άντζελο.

Πολλά στιγμιότυπα και βίντεο από τη χθεσινή βραδιά έκαναν την εμφάνισή τους στο Twitter. Ένας χρήστης κατάφερε να απαθανατίσει τη σταρ, τη στιγμή που δίνει ένα φευγαλέο φιλί στον σύντροφό της.


Η τραγουδίστρια θα πραγματοποιεί δύο εμφανίσεις την εβδομάδα από την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου έως το Σάββατο 25 Μαρτίου του 2023, στο «Colosseum» στο «Caesars Palace», έναν χώρο που στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει τη Σελίν Ντιόν, τη Σερ, τη Μαντόνα και τον Έλτον Τζον. Διαθέτει χωρητικότητα άνω των 4.000 ατόμων.

Λίγο πριν την έναρξη των εμφανίσεών της, η Αντέλ δημοσίευσε μία φωτογραφία από τις πρόβες της στο Ιnstagram. Η τραγουδίστρια έδειχνε ενθουσιασμένη στο φακό της Raven B. Varona κάνοντας πρόβα σε μία άδεια αίθουσα ντυμένη κάζουαλ, με φούτερ μαύρο κολάν και κάλτσες. Στην λεζάντα για άλλη μία φορά δεν έκρυψε τα συναισθήματά της και το άγχος που είχε για το σόου.

«Είμαι εξαιρετικά συναισθηματική, απίστευτα νευρική, αλλά δεν μπορώ να κάτσω ακίνητη γιατί είμαι τόσο ενθουσιασμένη»,  έγραψε αρχικά στην ανάρτησή της. «Αισθάνομαι ένα εκατομμύριο μίλια μακριά από το σπίτι μου, δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι όταν ήμουν μικρή και είδα τον Τομ Τζόουνς (Tom Jones) στο "Mars Attacks" και σκέφτηκα "πώς έφτασε από την Ουαλία στο Λας Βέγκας"! Πριν από τα σόου πάντα φοβάμαι και το εκλαμβάνω ως καλό σημάδι γιατί σημαίνει ότι νοιάζομαι και ότι θέλω να κάνω καλή δουλειά».



Και συνέχισε λέγοντας:  «Ίσως είναι επειδή δεν ξεκίνησα όταν έπρεπε. Ίσως είναι επειδή είναι η πρεμιέρα, ίσως είναι επειδή το Hyde Park πήγε τόσο καλά, ίσως είναι επειδή αγαπώ το σόου, δεν ξέρω... Ανυπομονώ να σας δω» .



Ειδήσεις σήμερα:

Σκάνδαλο Theranos: Η Ελίζαμπεθ Χολμς καταδικάστηκε σε 11 χρόνια φυλάκιση για απάτη

Τσιτσιπάς: Πετά με εκνευρισμό το μπαλάκι προς τον πατέρα του και αποδοκιμάζεται - Δείτε βίντεο

«Κιβωτός του Κόσμου»: Ομολογία του πατέρα Αντώνιου για «μεγάλο κύμα καταγγελιών» - Δηλώνει αγανακτισμένος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης