Ο διάσημος ηθοποιός θυμήθηκε όσα έζησε το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου και μίλησε για αυτά στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν».
«Κάναμε πρόβα σε ένα ξυλουργείο και είχε ακουστεί ήδη από την προηγούμενη ημέρα ότι είχε μαζευτεί κόσμος στο Πολυτεχνείο. Πήγαμε εκεί, φωνάζαμε, αλλά ήμουν άπραγος. Κάποιος δίπλα μου μου φώναζε "φύγε τώρα, τρέχα"», περιγράφει.
«Δίπλα ήταν κάτι άλλοι τύποι που δεν έκαναν μπαμ, μια χαρά φαίνονταν, φώναζαν κι αυτοί μαζί μας. Μόνο που κρατούσαν εφημερίδες και μέσα στις εφημερίδες έκρυβαν γκλομπ. Άρχισα να τρέχω, δεν ήξερα τι να κάνω και κάπου στη Βησσαρίωνος με στρίμωξαν κι έφαγα το ξύλο της χρονιάς μου», συνεχίζει.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coemdo2byddt)
Τέλος, τόνισε πως οι Έλληνες δεν αντιστάθηκαν στα χρόνια εκείνα. «Επί 7 χρόνια αναρωτιέμαι τι έκαναν αυτά τα 10 εκατ. Έλληνες. Ήταν αναξιοπρεπές να περπατάς στο πεζοδρόμιο και να σου ζητάνε ταυτότητα, να πρέπει να την έχεις πρόχειρη στο τσεπάκι και να τη δείχνεις. Και ακόμα πιο αναξιοπρεπές ήταν να σε κυβερνούν δευτεράντζες», σχολίασε ο ηθοποιός.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.