Πέτρος Λαγούτης: «Έχω βρεθεί σε δύσκολες και τοξικές συνεργασίες και τις υπέμεινα»

Πέτρος Λαγούτης: «Έχω βρεθεί σε δύσκολες και τοξικές συνεργασίες και τις υπέμεινα»

«Τότε αναγκαζόσουν να κάνεις υπομονή και να το "καταπιείς"» συμπλήρωσε ο ηθοποιός 

Lagoutis_
Ο Πέτρος Λαγούτης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στη συνεργασία με την Μυρτώ Αλικάκη, αλλά και στις τοξικές συνεργασίες που πραγματοποίησε κατά το παρελθόν.

Όσον αφορά στη σχέση του με την πρώην σύζυγό του, Μυρτώ Αλικάκη, ο Πέτρος Λαγούτης δήλωσε: «Με την πρώην σύζυγο μου είχαμε ξανασυνεργαστεί, μετά το διαζύγιο μας. Δεν σταματήσαμε ποτέ να δουλεύουμε μαζί. Είναι ευτυχία να δουλεύεις μαζί της, είναι μία πολύ καλή ηθοποιός. Γνωριζόμαστε πάρα πολύ καλά μεταξύ μας και είναι ωραίο να δουλεύουμε μαζί».

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-codm2meczh21)


Μιλώντας για τα παιδιά του και την επιθυμία του γιου του, να γίνει ηθοποιός ανέφερε: «Ο γιος μου Δημήτρης μας ανακοίνωσε εν ψυχρώ, ότι θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική. Είχε περάσει ήδη στο πανεπιστήμιο άλλα μας είπε ότι θέλει να ασχοληθεί και με την υποκριτική. Εγώ και η Μυρτώ, από τότε που ήταν μικρά τα παιδιά μας προσπαθούμε να τους δημιουργήσουμε τη λογική να κάνουν στη ζωή τους αυτό που αγαπάνε. Η ζωή είναι δύσκολη, η δουλειά είναι ένα μεγάλο μέρος της ζωής μας οπότε αν δεν αγαπάς αυτό που κάνεις δεν μπορείς να είσαι καλά».

Κλείσιμο


Ο Πέτρος Λαούτης στη συνέχεια της συνέντευξης τόνισε πως έχει βιώσει τοξικές και δύσκολες συνεργασίες κατά το παρελθόν, τις οποίες υπέμεινε: «Έχω βρεθεί σε δύσκολες και τοξικές συνεργασίες και τις υπέμεινα. Με όλα αυτά που έγιναν, τα πράγματα άλλαξαν πάρα πολύ ευτυχώς. Το λέγαμε ότι θα συμβεί αυτό. Είναι πολύ πιο εύκολο να αντιδράσεις πια. Τότε αναγκαζόσουν να κάνεις υπομονή, να το "καταπιείς" και να το διοχετεύσεις σε κουβέντες με συνάδελφους. Μου έτυχαν συνεργασίες που αν με ρώταγες αν θέλω να φύγω θα έλεγα ναι, τρέχοντας» αποκάλυψε.


Ειδήσεις σήμερα:

Πετρελαιοφόρο ισραηλινών συμφερόντων χτυπήθηκε από drone με εκρηκτικά ανοιχτά του Ομάν

Μπάιντεν σε ΝΑΤΟ και G7: Πύραυλος της ουκρανικής αεράμυνας έπληξε την Πολωνία

Δίκη για την τραγωδία στο Μάτι: «Πού ήσασταν εκείνη την ημέρα», φώναξαν συγγενείς θυμάτων σε χειριστές ελικοπτέρων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης