Μπεν Στίλερ και Κριστίν Τέιλορ: Μαζί σε δημόσια έξοδο ύστερα από τον πενταετή χωρισμό τους

Μπεν Στίλερ και Κριστίν Τέιλορ: Μαζί σε δημόσια έξοδο ύστερα από τον πενταετή χωρισμό τους

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στη Χαβάη το 2000 και έχουν δύο παιδιά 

Ben_Stiller_Christine_Taylor
Ο Μπεν Στίλερ και η σύζυγός του Κριστίν Τέιλορ, αποφάσισαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στην αγάπη τους και πλέον το ζευγάρι δείχνει να είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

Το ζευγάρι που για πέντε χρόνια είχε αποφασίσει να τραβήξει μία κόκκινη γραμμή στη σχέση του, πόζαρε στο κόκκινο χαλί του θεάτρου Vivian Beaumont για την πρεμιέρα της παράστασης «The Old Man And The Pool» στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Dailymail» οι νέες εικόνες ήρθαν για να επιβεβαιώσουν τον έρωτα, που φαίνεται να αναζοπυρώθηκε ανάμεσά τους, εν μέσω καραντίνας.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι χωρίζει τον Μάιο του 2017 μετά από 17 χρόνια γάμου και τον Φεβροάριο του 2022, αποκάλυψαν ότι έδωσαν μία ευκαιρία στον γάμο τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Σε κοινή δήλωση στο People εκείνη την εποχή, το ζευγάρι γνωστοποίησε τον χωρισμό του λέγοντας: «Με τρομερή αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον και τα 17 χρόνια που περάσαμε μαζί ως ζευγάρι, πήραμε την απόφαση να χωρίσουμε. Προτεραιότητά μας θα συνεχίσει να είναι να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας ως αφοσιωμένοι γονείς. Παρακαλούμε τα μέσα ενημέρωσης να σεβαστούν την ιδιωτικότητά μας αυτή τη στιγμή».

Η ανακοίνωση του Στίλερ για την επανένωση με τη σύζυγό του 
«Χωρίσαμε και βρεθήκαμε ξανά μαζί και είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό. Ήταν πραγματικά υπέροχο για όλους μας. Απροσδόκητο και ένα από τα πράγματα που προέκυψαν από την πανδημία» είπε ο Στίλερ στο «Esquire». 

Stiller
Κλείσιμο

Τα βλέμματα των δύο ηθοποιών διασταυρώθηκαν για πρώτη φορά το 1999, όταν δούλευαν μαζί για τις ανάγκες του «πιλότου» μιας σειράς, η οποία όμως δεν προβλήθηκε ποτέ.

Το ζευγάρι ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα και μετά από λίγο καιρό αρραβωνιάστηκε, ενώ το 2000 ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Χαβάη. Μαζι απέκτησαν δύο παιδιά, μία 20χρονη κόρη και έναν 17χρονο γιο. 


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Λαβρόφ απάντησε με μπλουζάκι και βερμούδα στα δημοσιεύματα για καρδιακό επεισόδιο

Το PKK αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη στην έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη

«Χρυσή» φοροδιαφυγή από γνωστό ενεχυροδανειστήριο στο κέντρο της Αθήνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης