Λάζαρος Γεωργακόπουλος: «Η κόρη μου βαφτίστηκε στα έξι, ήμασταν λίγο προοδευτικοί»

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: «Η κόρη μου βαφτίστηκε στα έξι, ήμασταν λίγο προοδευτικοί»

«Ούτε καν το σκεφτόμασταν, έγαμε ότι κάποια στιγμή η Ιωάννα θα μεγαλώσει και θα αποφασίσει αν θέλει να βαφτιστεί» είπε ο ηθοποιός - Δείτε το σχετικό βίντεο

lazaros49383
Πριν από μερικές ημέρες η κόρη του Λάζαρου Γεωγρακόπουλου παραχώρησε μία συνέντευξη όπου δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι η οικογένειά της είναι αντισυμβατική. Ο ηθοποιός ήρθε να το επιβεβαιώσει, μέσα από πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Καλεσμένος στο «Καλύτερα δε γίνεται» αποκάλυψε ότι η Joanne, βαφτίστηκε σε ηλικία 6 ετών, ενώ είπε πως ο ίδιος ήθελε να την αφήσει να αποφασίσει μόνη της σε μεγαλύτερη ηλικία αν ήθελε να βαφτιστεί. 
joanne

Όταν η παρουσιάστρια του έδειξε μια φωτογραφία από την ημέρα της βάφτισης, εκείνος είπε:


«Εδώ είναι η Ιωαννούλα μικρή, ήταν γύρω στα έξι. Η μαμά μου ήθελε οπωσδήποτε να γίνει μία βάφτιση. Εμείς ούτε καν το σκεφτόμασταν. Λέγαμε ότι κάποια στιγμή η Ιωάννα θα μεγαλώσει και θα αποφασίσει αν θέλει να βαφτιστεί, να πάρει ό,τι όνομα θέλει. Ήμασταν λίγο προοδευτικοί. Αλλά το ήθελε τόσο πολύ η μανούλα που της κάναμε το χατίρι και κάναμε μια υπέροχη βάφτιση. Ήταν 5,5 – 6 ετών και ήρθαν οι συμμαθητές της από το νηπιαγωγείο και οι δασκάλες της. Μετά έγινε ένα πάρτι και το θυμάται ακόμα και σήμερα πολύ έντονα η Ιωάννα όλο αυτό. Δεν έκλαψε καθόλου, ήταν με ένα εσωρουχάκι απλά ο παπάς της έριξε τόσο λάδι που… Της έριξε μισό μπουκάλι».

Δείτε βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-coad9zb8myo9)
Κλείσιμο

Ο ηθοποιός στη συνέχεια μίλησε για τον «Σασμό», αλλά και για τα γυρίσματα της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών», όπου και πρωταγωνιστεί.

Όσο για την διαχείριση της αναγνωρισιμότητας τόνισε: «Για ένα μεγάλο μέρος του κοινού το να μην σε ξέρει σημαίνει ότι δεν είσαι καν ηθοποιός. Δηλαδή, η γνώμη του για σένα δεν είναι και τόσο καλή. Ποτέ δεν ήταν ο στόχος μου αυτός, να γίνω γνωστός , με ενδιέφερε να κάνω πάντοτε τα πράγματα έτσι όπως τα ήθελα και σε αυτό τα έχω καταφέρει».

Δείτε βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-coad7mkbb8pd)


Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία σε αεροπορική επίδειξη στο Ντάλας: Δύο αεροπλάνα συγκρούστηκαν στον αέρα – Δείτε βίντεο

Handelsblatt: Η Ελλάδα θέλει να αξιοποιήσει αποθέματα 2.000 δισεκατομμυρίων κυβικών μέτρων φυσικού αερίου

Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι χάρτες της ρωσικής υποχώρησης - «Πήραμε ακόμη 60 οικισμούς» ανακοίνωσε ο Ζελένσκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης