Μία ακόμη έντονη στιγμή χάρισαν στους τηλεθεατές, Κωνσταντίνος Βασάλος και Fipster. Στο επεισόδιο του «Asia Express» που προβλήθηκε την Παρασκευή, οι δύο παίκτες προσπάθησαν να βράσουν σε ένα κατσαρολάκι ρύζι.
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος παρέδωσε μαθήματα βρασίματος στον παρτενέρ του, ο οποίος δεν ήταν τόσο ενθουσιασμένος με αυτό, όσο ο συμπαίκτης του.
Παρόλο που τα βήματα της διαδικασίας φάνηκαν να είναι σωστά, αφού άναψε το γκαζάκι, πρόσθεσαν το νερό στο σκεύος, το άφησαν να βράσει και στη συνέχεια μπήκε και το ρύζι, όμως μάλλον κάτι δεν πήγε και πολύ καλά, αφού ξαφνικά νερό άρχισε να τρέχει από το κατσαρολάκι και οι φλόγες στο γκαζάκι άρχισαν να μεγαλώνουν.
Ο Fipsterπανικόβλητος άρχισε να φωνάζει «πεθαίνουμε, πεθαίνουμε», αλλά ο Κωνσταντίνος Βασάλος τους, επανόρθωσε αφαιρώντας λίγο νερό.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας