Τζέικ Τζίλενχαλ: 'Εγραψε το πρώτο του παιδικό βιβλίο

Τζέικ Τζίλενχαλ: 'Εγραψε το πρώτο του παιδικό βιβλίο

Ο ηθοποιός έγραψε ένα βιβλίο αφιερωμένο σε όλες τις θείες, τους θείους και τα ανίψια εκεί έξω - «Μια τρελή, μαγική περιπέτεια για το τι σημαίνει να έχεις θεία ή θείο» ανέφερε ο ίδιος μεταξύ άλλων

Jake_Gyllenhaal
Ο Τζέικ Τζίλενχαλ ετοιμάζει το πρώτο του παιδικό βιβλίο.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της εκδοτικής «Macmillan Children's Publishing Group», το βιβλίο του ηθοποιού θα φέρει τον τίτλο «The Secret Society of Aunts and Uncles».

Η έκδοσή του έχει προγραμματιστεί για τις 5 Σεπτεμβρίου του 2023 και το βιβλίο θα αφορά τον 10χρονο Λέο, τον θείο του, Μο και μια «μυστική κοινωνία αποφασισμένη να κάνει τη σχέση τους να ανθίσει».



Την εικογράφηση του βιβλίου έχει αναλάβει ο βραβευμένος με μετάλλιο Caldecott, Dan Santat.

Κλείσιμο
Η περίληψη του βιβλίου αναφέρει: «Μια τρελή, μαγική περιπέτεια για το τι σημαίνει να έχεις θεία ή θείο. Πώς θα μάθουμε να κρατάμε ο ένας τον άλλον κοντά και πώς θα βρούμε την αγάπη στα πιο απλά πράγματα».

Ο ηθοποιός δήλωσε στο People πως αποφάσισε να γράψει το βιβλίο για τα ανίψια του, αλλά και «για όλες τις ανιψιές, τους ανιψιούς, τους θείους και τις θείες εκεί έξω».


«Ως αιώνιος ανιψιός και έμπειρος θείος, ήθελα να γράψω ένα βιβλίο που να ρίχνει φως στη μοναδική σχέση μεταξύ μιας θείας ή του θείου και της ανιψιάς ή του ανιψιού του. Οι γονείς συχνά τυφλώνονται από την απόλυτη γονική αγάπη και φτιάχνουν κανόνες που μερικές φορές εμποδίζουν τη διασκέδαση των παιδιών. Το είδος της διασκέδασης που μπορούν να προσφέρουν οι θείοι και οι θείες, μαζί με ένα ασφαλές μέρος αγάπης, είναι αυτό που επιτρέπει στον καθένα να είναι ο εαυτός του», είπε.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με πτήσεις της Emirates: Τούρκος υπήκοος ο ύποπτος που αναζητούσε η CIA

Πώς βγαίνουν τα διαζύγια των τσιγγάνων στην Ελλάδα μέσω... TikTok και τα νυφοπάζαρα ανηλίκων

Η κρυφή ζωή της «βασίλισσας του πορνό» της Τάιμς Σκουέρ που γεννήθηκε στη... Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης