Μπρους Γουίλις: Η σύζυγός του εύχεται στην πρώην του, Ντέμι Μουρ, για τα γενέθλιά της

Μπρους Γουίλις: Η σύζυγός του εύχεται στην πρώην του, Ντέμι Μουρ, για τα γενέθλιά της

Η Έμα Χέμνιγκ Γουίλις ανάρτησε φωτογραφία του άνδρα της με την πρώην σύζυγό του

xeming_mour
Η Ντέμι Μουρ γίνεται σήμερα Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 60 χρονών και πολλοί από τους διάσημους φίλους της από το Χόλιγουντ. Η ευχή που ξεχώρισε, ωστόσο, περισσότερο από τις άλλες, ήταν αυτή της Έμα Χέμινγκ Γουίλις.

Η σύζυγος του Μπρους Γουίλις, ευχήθηκε στη Μουρ για τα γενέθλιά της, με την οποία ο ηθοποιός ήταν παντρεμένος στο παρελθόν με μια φωτογραφία. Μέσα από το προφίλ της στο Instagram η Χέμινγκ ανέβασε μία φωτογραφία με τον Γουίλις και τη Μουρ να ποζάρουν χαμογελαστοί, κρατώντας στα χέρια τους το βιβλίο της Ντέμι Μουρ. Πάνω στη φωτογραφία έγραψε: «Χαρούμενα γενέθλια. Σε αγαπάμε από μέσα προς τα έξω».

Δείτε την ανάρτησή της
313812611_1540777653060160_6313394383893236704_n

Οι σχέσεις της Ντέμι Μουρ με τον Μπρους Γουίλις όχι μόνο δεν επηρεάστηκαν αρνητικά από το διαζύγιό τους και μετά, αλλά έγιναν πιο δυνατές.

Όλα αυτά τα χρόνια που μεσολάβησαν, από τον χωρισμό τους το 2000, μέχρι και σήμερα, βρίσκονται ο ένας στο πλευρό του άλλου, τόσο στα ευχάριστα όσο και στα δυσάρεστα γεγονότα στη ζωή τους.

Τον Μάρτιο του 2009, ο Μπρους παντρεύτηκε με την Έμμα Χέμινγκ. Την περίοδο εκείνη η Μουρ είχε σχέση με τον Άστον Κούτσερ και τα δύο ζευγάρια έκαναν πολλή παρέα. Παρόλα αυτά, εισέπραξαν πολλά αρνητικά σχόλια γι’ αυτό.

Ο Γουίλις απέδωσε τα σχόλια αυτά στο γεγονός, ότι ο κόσμος καταλαβαίνει πολύ εύκολα τους λόγους που διαλύουν έναν γάμο, αλλά δεν καταλαβαίνει τι μπορεί να κρατήσει ενωμένους δύο πρώην συζύγους. «Η Ντέμι κι εγώ επιλέξαμε να βάλουμε πρώτα τα παιδιά και είμαστε πραγματικά τυχεροί που αποδεικνύεται ότι περνούσαμε καλά όλοι μαζί», είχε αναφέρει.

Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με πτήσεις της Emirates: Τούρκος υπήκοος ο ύποπτος που αναζητούσε η CIA

Πώς βγαίνουν τα διαζύγια των τσιγγάνων στην Ελλάδα μέσω... TikTok και τα νυφοπάζαρα ανηλίκων

Η κρυφή ζωή της «βασίλισσας του πορνό» της Τάιμς Σκουέρ που γεννήθηκε στη... Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης