Μαύρο Ρόδο spoiler: «Ο Λευτέρης θα κάνει ψεύτικη διαθήκη»

Μαύρο Ρόδο spoiler: «Ο Λευτέρης θα κάνει ψεύτικη διαθήκη»

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης προχώρησε σε μία αποκάλυψη για τα νέα επεισόδια της σειράς του MEGA

Mavro_Rodo___3_
Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο οποίος συμμετέχει στη σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο» έδωσε ένα spoiler για τα νέα επεισόδια της σειράς μέσα από τη συνέντευξή του στο περιοδικό TV24. Ο ηθοποιός, ο οποίος υποδύεται τον «Λευτέρη», τον πατέρα της μοχαχής Ελισάβετ, αποκάλυψε μέσα από τις δηλώσεις του, ότι ο χαρακτήρας που υποδεύεται αναμένεται να φτιάξει μία ψεύτικη διαθήκη.

«Νομίζω πώς κάθε γονιός το νιώθει αυτό, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάζεται στα παιδιά του θεωρεί πωε ο ίδιοε κάπου έχει κάνει λάθοε ή αν ο ίδιος δεν έχει κάνει λάθος, δεν ήταν εκεί όταν το παιδί τον χρειάστηκε. Autoς είναι και ο μεγαλύτερος φόβος του Λευτέρη, ότι του ξέφυγαν πράγματα» ανέφερε για τις ευθύνες που κουβαλά ο χαρακτήρας του με τη φυγή της αγαπημένης του κόρης, Άννας, από το σπίτι και τον εγκλεισμό της σε μοναστήρι.

Όσον αφορά στο γεγονός πως η τηλεοπτική κόρη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση, υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας στο φόνο της μητέρας της: «Ο Λευτέρης δεν ξέρει ότι η κόρη του ήταν αυτόπτης μάρτυρας. θεωρεί λοιπόν πως κάτι έχει φανταστεί το παιδί και συνέχεια της λέει ότι δεν έγιναν έτσι τα πράγματα. Μπορεί όντως να ήταν φόνος εξ αμελείας της Ισμήνης, αλλά ο Λευτέρης έχει απωθήσει αυτή τη σκέψη από το μυαλό του, προκειμένου να μπορέσει να συνεχίσει. Το θεωρεί ένα ατύχημα γιατί η αλήθεια είναι πως δεν υπήρχε πρόθεση».
Μαυρο_Ροδο_1
Μιλώντας για την προσπάθεια του «Λευτέρη», να απομακρύνει τη «μοναχή Ελισάβετ» από το μοναστήρι: «Δεν θα εγκαταλείψει ποτέ την προσπάθεια να γίνει το παιδί του φυσιολογικό, όπως χαρακτηριστικά το αναφέρει. Δεν ξέρω τι θα γίνει στα παρακάτω επεισόδια. Το λέω γνωρίζοντας τη συνέπεια στον χαρακτήρα του ήρωά μου. Eκτός και αν συμβεί κάτι συνταρακτικό, θέλει να σώσει την κόρη του».

Αποκαλύπτωντας πληροφορίες για την πολυσυζητημένη διαθήκη, για την οποία πιέζεται από τη «Πολυξένη» που επιθυμεί να αποκληρώσει την «Ελισάβετ»: «Εκείνος θα κάνει μια διαθήκη ψεύτικη, προκειμένου να την ηρεμήσει. Και εκείνη θα το μάθει και πάλι θα ξεκινήσει ακόμα μια κόντρα μεταξύ τους».

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη στην Αίγυπτο - Ελπίδες ότι βρέθηκε ο τάφος της Κλεοπάτρας

Νεπάλ: Ισχυρός σεισμός 6,6 βαθμών, τουλάχιστον 6 νεκροί - Δείτε βίντεο

GNTM5: Κόκκινη κάρτα και αποβολή για ένα εκ των φαβορί - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης