Η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» αποκάλυψε ότι πάσχει από ένα αυτοάνοσο νόσημα.
Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που η παρουσιάστρια βρισκόταν στην κουζίνα μαζί με τον σεφ της πρωινής εκπομπής, αποκάλυψε ότι έπειτα από εξετάσεις που έκανε ανακάλυψε, ότι έχει Χασιμότο.
«Εγώ έχω χασιμότο. Δεν είναι κάτι σοβαρό μην αγχώνεστε. Έχει να κάνει με τις ορμόνες. Το ρυθμίζεις, με τον θυρεοειδή έχει σχέση. Είναι όταν πολλές φορές νιώθεις υπερβολική κούραση. Θα το ψάξω. Το έχει πολύ μεγάλο ποσοστό γυναικών. Έχει νομίζω σχέση με το στρες και το άγχος» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.