Δημήτρης Σκουλός για το bullying : «Ήμουν μικρούλης, κοντούλης και με πλακώνανε στο ξύλο»

Δημήτρης Σκουλός για το bullying : «Ήμουν μικρούλης, κοντούλης και με πλακώνανε στο ξύλο»

«Δίπλα μου καθόταν ένα παλικάρι, που με χτυπούσε, σηκώθηκα και τον ρώτησα, γιατί το έκανε και έβαλε τα κλάματα» αποκάλυψε για ένα περιστατικό που συνέβη πριν λίγο καιρό

Skoulos
Ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά με τίτλο «After Dark». Στο απόσπασμα που προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «Open Weekend», παρουσιάστηκε η εξομολόγηση του φωτογράφου για τα δύσκολα παιδικά χρόνια και το bullying στο σχολείο.

Ο φωτογράφος και πρώην κριτής του GNTM ανέφερε χαρακτηριστικά, πως στο σχολείο τα παιδιά τον κυνηγούσαν και μάλιστα τον πλάκωναν στο ξύλο, εξαιτίας του ύψους και του χρώματος του δέρματός του.

«Στο σχολείο ήμουν ήρεμος, άχρωμος, άοσμος, δεν με θυμόταν κανείς. Ήμουν κοντός. Πήρα ύψος απότομα ένα καλοκαίρι. Μου έκαναν bullying συνέχεια επειδή ήμουν μελαμψός. Δεν είναι βάψιμο ούτε σολάριουμ, έτσι γεννήθηκα. Δεν ήταν εύκολο. Μου άφησε ένα κατάλοιπο, άρχισα να κάνω μπάνιο και δύο και τρεις φορές την ημέρα. Μου λένε ό,τι μου λένε, τουλάχιστον να μη μυρίζω κιόλας» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Σκουλός.

«Δεν πειράζει όλα καλά. Ήμουν μικρούλης, κοντούλης, με πλακώνανε και στο ξύλο. Είχα πάει τελευταία φορά που βγήκα με τη σύζυγό μου στον Αντώνη Ρέμο και στο διπλανό τραπέζι καθόταν ένα παλικάρι, που με κυνηγούσε και με χτυπούσε στο δημοτικό. Σηκώθηκα και τον ρώτησα, γιατί το κάνατε αυτό και έβαλε τα κλάματα. Μου ζήτησε συγγνώμη» συμπλήρωσε ο φωτογράφος.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-co52ddecess1)

Ειδήσεις σήμερα:

Άαρον Κάρτερ: Βρέθηκε πνιγμένος στην μπανιέρα του σπιτιού του


Βασίλης Καρράς: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του τραγουδιστή και η χειρουργική επέμβαση


Άδωνις Γεωργιάδης: Έχει γενέθλια και ανήρτησε φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης