Χρήστος Δάντης για τη διαφορά ηλικίας με την Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Της κοντής τσ…ς, της φταίνε οι τρίχες»

Χρήστος Δάντης για τη διαφορά ηλικίας με την Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Της κοντής τσ…ς, της φταίνε οι τρίχες»

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του τραγουδιστή

Dantis
Ο Χρήστος Δάντης παραχώρησε μία συνέντευξη κατά τη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε στην τραπ μουσική, αλλά και στα σχόλια ακούγονται αναφορικά με τη διαφορά ηλικίας που έχει με τη σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Ακούω και τραπ κι ανατολίτικη μουσική και τη μουσική όλου του κόσμου. Στη δική μας εποχή ήταν καλύτερα και τα λοιπά… όχι τα ίδια ήταν. Ακούγαμε κι εμείς τις ύβρεις στα τραγούδια και τραγούδια που μιλούσαν για ναρκωτικά, σκοτωμούς, δολοφονίες κι αυτοκτονίες. Είχαμε κι εμείς» δήλωσε αρχικά ο τραγουδιστής.

Όσον αφορά στα επικριτικά σχόλια για τη διαφορά ηλικίας του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Στην αρχή ναι με ενοχλούσαν τα σχόλια. Μετά σκέφτηκα ένα ρητό που λέει της κοντής τσ…ς, της φταίνε οι τρίχες και το ξεπέρασα».

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-co474fzpx6ix)

Με τη σειρά της, η Ασημίνα Χατζηανδρέου μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» και σχολίασε την πρεμιέρα, που κάνει ο σύντροφός της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο των βορείων προαστίων.

«Ο Χρήστος ήταν αγχωμένος και εγώ άφησα δύο προπονήσεις, για να τον βοηθήσω» είπε αρχικά.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το αν παίζουν μαζί ποδόσφαιρο: «Ο Χρήστος δεν θα αθληθεί ποτέ, τον παρακαλάω να βγάλει το σκύλο βόλτα, γιατί βαριέται».

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο συμμετοχής της στο Survivor All Star, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι σημείωσε πως είναι δύσκολο να μπει ξανά στο ριάλιτι, καθώς της έλειπαν οι γονείς της. Στη συνέχεια η Ασημίνα Χατζηανδρέου πρόσθεσε επίσης πως: «Το οικονομικό είναι ένα κριτήριο για να πας κάπου. Δεν ήμουν το πορτοφόλι του Δάντη, όπως λένε πολλοί. Κυκλοφορούσα με 5 ευρώ στο πορτοφόλι μου».

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία Eva: Σε τρείς φάσεις οι καταιγίδες - Ξεκίνησαν από το βόρειο Ιόνιο - Πότε θα χτυπηθούν Αττική και Θεσσαλονίκη


Ιταλία: Τον σκότωσε με βέλος επειδή έκανε φασαρία γιορτάζοντας τη γέννηση του παιδιού του


Δέσποινα Βανδή για Βασίλη Μπισμπίκη: Εγώ ερωτεύτηκα και θεώρησα τίμιο να χωρίσω

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης