Λευτέρης Ζαμπετάκης: «Δέχτηκα άσχημο μπούλινγκ στο σχολείο, επειδή έκανα χορό»

Λευτέρης Ζαμπετάκης: «Δέχτηκα άσχημο μπούλινγκ στο σχολείο, επειδή έκανα χορό»

Ο ηθοποιός της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι» μίλησε για τη σειρά, την κατάθλιψη που αντιμετώπισε στο παρελθόν και το μπούλινγκ που δεχόταν στο σχολικό περιβάλλον, λόγω της καλλιτεχνικής του φύσης

lefteris-zampetakis
Συνέντευξη παραχώρησε ο Λευτέρης Ζαμπετάκης και αναφέρθηκε στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι», την κατάθλιψη που αντιμετώπισε στο παρελθόν, αλλά και το μπούλινγκ που έχει δεχτεί.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αρχικά, αναφέρθηκε στην περίοδο που έπασχε από βαριά κατάθλιψη.

«Η ποιητική μου συλλογή περιγράφει μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου. Κατάθλιψη, βαριά κατάθλιψη, ψάχνοντας όμως πολύ φως. Αναζητούσα το φως εναγωνίως, γιατί ήμουν σίγουρος ότι υπήρχε», είπε χαρακτηριστικά.

«Προέρχομαι από μια υπέροχη οικογένεια, έχω πάρει πολλή αγάπη και νιώθω ευλογημένος. Ο ψυχίατρος απεφάνθη τότε, όντας νεαρός πως "έχω μια ροπή προς τη μελαγχολία εκ γενετής". Την είχα και την ένιωθα, ναι. Το θέατρο με βοήθησε λίγο να βγω στον κόσμο. Απομονονώμουν πολύ, δυσκολευόμουν στο σχολείο κι έχω μια ευαισθησία, αν και δεν μου φαίνεται στους ρόλους», συμπλήρωσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-co3o8h3xcydd)

Κλείσιμο
Όπως είπε στη συνέχεια, οι γονείς του είχαν καταλάβει από πολύ νωρίς ότι είναι διαφορετικός. «Είχα πάντα καλλιτεχνική φύση, έγραφα κι ήμουν πολύ μοναχικό παιδί. Δεν ένιωθα καθόλου άνετα με τον κόσμο και τώρα, δυσκολεύομαι. Ένιωθα ότι δεν χωρούσα πουθενά. Δεν μου άρεσαν τα πράγματα του σχολείου, δεν μου άρεσε να παίζω μπάσκετ. Εγώ ήθελα να κάνω χορό. Ο πατέρας μου που δεν χόρευε ποτέ, με πήγε κι έκανα χορό. Έμαθα παραδοσιακούς χορούς για 9,10 χρόνια», εξήγησε.

Ο χορός ήταν και η αιτία για το μπούλινγκ που δέχτηκε στη συνέχεια.

«Έφαγα πολύ μπούλινγκ στο σχολείο, γιατί ήμουν το μοναδικό αγόρι στο σχολείο που χρειαζόταν για να χορέψει ένα τσάμικο, να κάνει μια φιγούρα. Για αυτό είναι και τόσο επίκαιρο για μένα το "Κάνε ότι κοιμάσαι". Συνδυάζει πράγματα που βίωσα κι εγώ τότε, αλλά τα βιώνουμε και σήμερα. Είναι πολύ εύκολο να είσαι θύμα για να ασχοληθούν, όταν δεν είσαι σε κάποια παρέα, όπως ίσχυε για μένα. Τα πάντα υπέστη. Μέσα από τη συγγραφή προσπαθούσα να είμαι αόρατος, να κλείνομαι στο δωμάτιό μου κι αργότερα, στο καμαρίνι του θεάτρου», δήλωσε ο Λευτέρης Ζαμπετάκης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-co3oay4nhbu9)


Ειδήσεις σήμερα:

Σι σε Σολτς: Η πολιτική εμπιστοσύνη δύσκολα οικοδομείται και εύκολα καταστρέφεται

Λήξη συναγερμού: Διαλύθηκε πάνω από τον Ειρηνικό o κινεζικός πύραυλος

Τραγικό το τέλος των ηλικιωμένων στα Λουτρά Σιδηροκάστρου - Ο 72χρονος πέθανε για να σώσει τη σύζυγό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης