Θανάσης Ευθυμιάδης: «Πρέπει να έρθει ισορροπία μεταξύ αρσενικού και θηλυκού»

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Πρέπει να έρθει ισορροπία μεταξύ αρσενικού και θηλυκού»

«Να βρει μέσα του ο καθένας τις δύο αυτές πλευρές» πρόσθεσε - Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή του

efthimiadis7382
Για το περιεχόμενο της εκπομπής του «Ρίζες» μίλησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης σε μία συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πάμε Δανάη!».

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε στο ζήτημα της πατριαρχίας και αποκάλυψε πως το πρότυπο του macho άντρα δεν τον τράβηξε ποτέ.

«Η πατριαρχία έφερε σε αδιέξοδο τον πλανήτη μας. Πρέπει να έρθει ισορροπία μεταξύ αρσενικού και θηλυκού, μέσα του ο καθένας να βρει τις δύο αυτές πλευρές. Το πρότυπο του macho άντρα δεν με τράβηξε ποτέ. Φιλόδοξος ναι, ήμουν, αλλά macho όχι και σε αυτό με βοήθησε και ο πατέρας μου».

«Το macho πρότυπο πάει μαζί με το ποιος είναι ο πρώτος της παρέας, το κοκοράκι. Πάει με τα ανταγωνιστικά σπορ, ότι ο καλύτερος κερδίζει, ο θάνατος σου η ζωή μου» συμπλήρωσε.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μίλησε επίσης και για τις κόρες του και αποκάλυψε πως ήταν παρών στους τοκετούς.

«Όταν υλοποιήθηκε το όνειρο μου και έκανα κόρες κατάλαβα ότι για να είμαι άξιος πατέρας πρέπει να καλλιεργήσω τις ευαισθησίες μου. Όταν απέκτησα τις κόρες μου σταμάτησα τα μαχητικά σπορ και έκανα γιόγκα και διαλογισμό. Σταμάτησα τις ταινίες βίας και έβλεπα ντοκιμαντέρ για τη φύση».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-co3erl744cm1)

Οι γυναίκες που τον σημάδεψαν

Ακόμη, αναφέρθηκε και σε εκείνες τις γυναίκες που τον ταρακούνησαν όταν βρέθηκε μπροστά στη μεγάλη επιτυχία.

«Δεν έχω αφήσει πληγή σε γυναίκα. Πάντα στις σχέσεις μου ήμουν το νούμερο δύο και τώρα στην οικογένειά μου είμαι το νούμερο πέντε, γιατί έχουμε και θηλυκό γατάκι!» είπε και συμπλήρωσε:

«Δύο συγκεκριμένες γυναίκες της ζωής μου, που ήταν αυστηρές μαζί μου, με ταρακούνησαν στη μεγάλη μου ξαφνική επιτυχία. Ήταν δασκάλες, μου έδωσαν μαθήματα ζωής και τις ευγνωμονώ, πάρα τα δύσκολα βράδια που πέρασα με ζεμπεκιές που μάτωνα τα γόνατά μου… Δεν μπορούσα να εκτιμήσω πόσο σημαντικό είναι να έχεις μία γυναίκα δίπλα σου και όχι να είσαι στην κορυφή της δόξας, την οποία επέλεγα εγώ τότε», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

«Είμαστε θύματα του lifestyle»

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αναφέρθηκε στον κόσμο του lifestyle, αλλά και στις σπατάλες που έκανε στο παρελθόν.

«Είμαστε τα θύματα του lifestyle, η πρώτη γένια που διάβασε αυτά τα περιοδικά και πιστέψαμε όσα μας πλάσαραν, που είχαν όλα να κάνουν με υλικές κατακτήσεις. Ένας γνήσιος άντρας μπορεί να κερδίσει κάτι αν μέχρι τα 30 του έχει φυτέψει ένα δέντρο, έχει βοηθήσει έναν άνθρωπο από τον οποίο δεν έχει όφελος».

«Επέτρεψα στον εαυτό μου σπατάλες. Όποιο αυτοκίνητο ή μηχανή ονειρεύτηκα τα είχα, όπου ήθελα να πάω στον πλανήτη γη πήγα. Είχα τρία αυτοκίνητα και πέντε αγωνιστικές μοτοσυκλέτες, κράτησα ένα μικρο αυτοκινητάκι και ένα σκουτεράκι για να πηγαίνω στο κέντρο. Νιώθω πιο ελεύθερος».

«Μου είπαν εκδότες lifestyle περιοδικών ότι με την οικογένεια μου ήμασταν το πιο ακριβό «παπαρατσικό», γιατί δεν δεχόμασταν να φωτογραφηθούμε με τα παιδιά. Συμπονώ τους παπαράτσι, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να βρουν μία δική τους ευτυχισμένη ζωή και να σταματήσουν να ασχολούνται με τις ζωές των άλλων».

Επίσης, αποκάλυψε πως έχει δείξει στις κόρες του τον τρόπο ζωής που του αρέσει, όμως τις αφήνει ελεύθερες να επιλέξουν ότι εκείνες θέλουν, ενώ δεν τους έχει απαγορεύσει να τρώνε κρέας.

Ακόμη, αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που τον στενοχώρησε. Όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος, δεν στενοχωρήθηκε με το άτομο που έκανε τις δηλώσεις, αλλά με το πως χειρίστηκαν τα media το θέμα.

«Λυπήθηκα όταν δημοσιογράφοι δεν κινήθηκαν δεοντολογικά, πήραν συνέντευξη από έναν άνθρωπο που δεν ήταν καλά στην υγεία του και όσα είπε δεν ήταν αληθινά. Η συνάδελφος με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε συγγνώμη. Μου είπε «άλλα μου είπαν και άλλα έκανα». Έχει λυθεί το ζήτημα και δεν θέλω να δώσω συνέχεια».
efthimiadis

Το αποτύπωμα που άφησαν οι «Ρίζες»

Μεταξύ άλλων ο Θανάσης Ευθυμιάδης μίλησε για την πολιτική, αλλά και τα σχόλια που δέχτηκε για τις «Ρίζες», την πρωτοποριακή εκπομπή που προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 13.40 στο MEGA.

«Δεν θέλω να ζω με το φόβο. Ψηφίζουμε ανθρώπους για να βγάζουν νόμους και να μας προστατεύουν και όχι να προστατεύουν τα δικά τους παιδιά με σεκιούριτι. Δεν είναι δουλειά μου να φοβάμαι, είναι δουλειά αυτού που ψηφίζω να φοβάται τι θα γίνουν τα παιδιά όλων των Ελλήνων. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους».

«Τα μηνύματα που δέχομαι για τις «Ρίζες» είναι πάρα πολλά. Οι περισσότεροι δοκίμασαν κάτι απλό, αισθάνομαι χρήσιμος που αφήνω πίσω μου ένα μήνυμα αισιοδοξίας».

Κεφάλαιο Dolce Vita

Έχει σκεφτεί ποτέ να επιστρέψει στη μυθοπλασία; Ο ίδιος αποκάλυψε πως θα επέστρεφε μόνο με ένα σίριαλ που θα άφηνε πίσω του ένα αισιόδοξο μήνυμα, όπως έκανε το «Dolce Vita» στις σχέσεις με διαφορά ηλικίας.

«Δέχτηκα τρομερό bullying το 1995 με το «Dolce Vita». Με σταματούσαν γυναίκες στο δρόμο και μου έλεγαν «δεν ντρέπεσαι; πως τη φιλάς αυτήν τη μεγάλη;». Κάποια στιγμή βρήκα τη λύση και όταν μου έλεγε κάποια κυρία «μα πως τη φιλάς αυτήν τη μεγάλη;», της έλεγα “θέλεις να σου δείξω;”».

Αναφερόμενος στις «Ρίζες» δήλωσε πως έχει κρατήσει μέσα στην καρδιά του όσους ανθρώπους συνάντησε και αποτελούν έμπνευση για εκείνον.

«Στις «Ρίζες» έρχονται θέματα και άνθρωποι που θα μας εμπνεύσουν και θα μας βοηθήσουν να απολαύσουμε αυτό το δώρο που λέγεται ζωή», αποκάλυψε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.



Δείτε βίντεο: Θανάσης Ευθυμιάδης: «Πρέπει να έρθει ισορροπία μεταξύ αρσενικού και θηλυκού»
Θανάσης Ευθυμιάδης: «Πρέπει να έρθει ισορροπία μεταξύ αρσενικού και θηλυκού»
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Σι σε Σολτς: Η πολιτική εμπιστοσύνη δύσκολα οικοδομείται και εύκολα καταστρέφεται

Λήξη συναγερμού: Διαλύθηκε πάνω από τον Ειρηνικό o κινεζικός πύραυλος

Τραγικό το τέλος των ηλικιωμένων στα Λουτρά Σιδηροκάστρου - Ο 72χρονος πέθανε για να σώσει τη σύζυγό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης