Δημήτρης Κοργιαλάς: «Λύγισε» στον τηλεοπτικό αέρα για τον γιο του

Δημήτρης Κοργιαλάς: «Λύγισε» στον τηλεοπτικό αέρα για τον γιο του

«Πάνω απ’ όλα είναι το παιδί, ήμουν μαμά και μπαμπάς μαζί» είπε ο μουσικός - Δείτε το βίντεο

korgialas389
Για τη σχέση του με τις πρώην συντρόφους του και τον γιο τους που ήρθε στην Αθήνα, μίλησε ο Δημήτρης Κοργιαλάς, σε μία συνέντευξη που παραχώρησε και προβλήθηκε τηλεοπτικά το πρωί της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου.

Ο μουσικός έκανε μία αναφορά στις επαφές που διατηρεί μέχρι σήμερα με την πρώην σύντροφό του, Φωτεινή Ψυχίδου. Όταν μίλησε για τον γιο του, Θανάση, ο Δημήτρης Κοργιαλάς έβαλε τα κλάματα.

«Ο γιος μου είναι ο κόσμος μου. Ο Θανασάκης ήρθε στην Αθήνα, μένει με τη μαμά του. Η μετάβαση είναι δύσκολη, το καταλαβαίνω, αλλά είναι… Κοργιαλάκι. Θα τα καταφέρει» δήλωσε εμφανώς συγκινημένος ο τραγουδιστής.

Για το πώς προέκυψε η μετακόμιση του γιου του από τη Ναύπακτο στην Αθήνα ο Δημήτρης Κοργιαλάς απάντησε: «Η Φωτεινή ζήτησε να έρθει το παιδί στην Αθήνα και δε μπορείς να πεις όχι στη μαμά ποτέ. Δεν είχαμε παντρευτεί με τη Φωτεινή, ούτε είχαμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης, οπότε υπάρχει συνεπιμέλεια. Πάνω απ’ όλα είναι το παιδί. Ήμουν μαμά και μπαμπάς μαζί».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-co2j110rn3bd)


Σε ερώτηση για το εάν έχει καταφέρει να διατηρεί καλές επαφές με τις πρώην συντρόφους του, μεταξύ αυτών και η Ευρυδίκη, ο τραγουδιστής απάντησε: «Είσαι τρελή που έχω καλές σχέσεις; Μόνο με την πρώτη, τη Δημητρούλα, που την αγαπώ και τη λατρεύω. Εγώ τις αγαπάω όλες αλλά δεν ξέρω. Και την Ευρυδίκη την αγαπάω αλλά… επαφή μηδέν».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να ξαναφτιάξει τη ζωή του, δημιουργώντας νέα σχέση και οικογένεια, ο Δημήτρης Κοργιαλάς ήταν κάθετος: «Δεν ξανακάνω οικογένεια, ούτε σχέση. Μία σχέση έχω, τον Θανάση. Τέλος. Λήξις».

Ειδήσεις σήμερα:

Πήγαινε για ένα χιλιόμετρο ανάποδα στην περιφερειακή Υμηττού - Νεκρή 29χρονη

Έσπασε αγωγός στον Κηφισό, κυκλοφοριακό κομφούζιο - Δείτε βίντεο με το νερό να εκτοξεύεται

Μις Αργεντινή και Μις Πουέρτο Ρίκο: Η φιλία στα καλλιστεία κατέληξε μεγάλος έρωτας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης