Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η αμηχανία της σε ερώτηση για τον Πάνο Βλάχο και η αποκάλυψη για τον χωρισμό τους

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η αμηχανία της σε ερώτηση για τον Πάνο Βλάχο και η αποκάλυψη για τον χωρισμό τους

Η ηθοποιός απέφυγε να μιλήσει για την προσωπική της ζωή, όμως η Σταματίνα Τσιμτσιλή το έκανε αντί για αυτή

ioanna-triantafillidou
Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε στον Πάνο Βλάχο, αλλά και την καριέρα της στο εξωτερικό.

Την ηθοποιό εντόπισαν οι τηλεοπτικές κάμερες στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Οι Μάγισσες του Σάλεμ» στο θέατρο Βρετάνια.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», οι δημοσιογράφοι ρωτούν την ηθοποιό αν καμαρώνει τον Πάνο Βλάχο στην τηλεόραση, με την ίδια να μην μπορεί να κρύψει την αμηχανία της.

«Την έχω δει τη σειρά, ναι», είπε για το «Εκτός Υπηρεσίας» και στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν έχει προκύψει να συνεργαστούμε ξανά τηλεοπτικά με τον Πάνο Βλάχο».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-co1lg9pvqjxt)

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να τη δούμε ξανά στην τηλεόραση, αυτή τη φορά σε κάποια εκπομπή δήλωσε: «Δεν επιδιώκω την παρουσίαση».

Όσο για τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου απάντησε: «Δεν μπορώ να ελέγξω το τι θα γραφτεί για την προσωπική μου ζωή, αλλά το τι θα πω εγώ. Δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτά».

Τέλος, αναφέρθηκε στις δουλειές που έκανε στο εξωτερικό: «Μόλις έκανα μια ταινία στην Αμερική και γύρισα. Δεν μου αρέσει να βάζω ταμπέλες για διεθνή καριέρα».

Μετά τις δηλώσεις της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως η ηθοποιός και ο Πάνος Βλάχος δεν είναι πλέον μαζί, ενώ φαίνεται πως έχει κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της.

«Έχω ακούσει ότι γυρνώντας από το Λος Άντζελες, ενώ πήγαν μαζί και έκαναν κάποια βήματα, γύρισαν και ακολούθησαν χωριστούς δρόμους. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τσακώθηκαν ή ότι έγινε κάτι. Έχουν χωρίσει και μάλιστα την έχουν δει την Ιωάννα στον Κεραμεικό, παρέα με έναν πολύ ωραίο άντρα. Έχει κάνει και το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή, αν ισχύει. Σίγουρα δεν είναι με τον Πάνο Βλάχο. Ακόμη όμως, ακολουθεί ο ένας τον άλλον στο Instagram», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Κλείσιμο
Χώρισαν Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Πάνος Βλάχος



Ειδήσεις σήμερα:

Ειδικό ποινικό μητρώο για αδικήματα κατά ανηλίκων παρουσιάζει ο Μητσοτάκης

Ο Έλον Μασκ αλλάζει το Twitter: Η μηνιαία συνδρομή, οι ψεύτικοι λογαριασμοί και το κουμπί επεξεργασίας


Βίντεο: Η Σακίρα προσπέρασε «ουρά» για να μπει πρώτη στον «Πύργο του Τρόμου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης