Σμαράγδα Καρύδη: Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισε να εμφανιστεί χωρίς μακιγιάζ στην τηλεόραση

Σμαράγδα Καρύδη: Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισε να εμφανιστεί χωρίς μακιγιάζ στην τηλεόραση

«Πρέπει να αισθανόμαστε άνετα με τις ατέλειές μας, να τις αγκαλιάζουμε. Λιγότερα φίλτρα ρε παιδιά… Αυτό είπα», είπε η ηθοποιός

karidi
H Σμαράγδα Καρύδη μίλησε για την απόφασή της να εμφανιστεί χωρίς ίχνος μακιγιάζ στην εκπομπή «Mega Stories» της Δώρας Αναγνωστοπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός εξήγησε τους λόγους που αποδέχτηκε τη συγκεκριμένη πρόκληση λέγοντας: «Είναι απαραίτητο να κάνει ο καθένας ό,τι νομίζει χωρίς να δέχεται bullying από κανέναν άνθρωπο. Επίσης δεν χρειάζεται να είμαστε πάντα τέλειοι. Πρέπει να αισθανόμαστε άνετα με τις ατέλειές μας, να τις αγκαλιάζουμε. Λιγότερα φίλτρα ρε παιδιά… Αυτό είπα».

Η Σμαράγδα Καρύδη εξάλλου πολλές φορές δημοσιεύει στα social media φωτογραφίες της χωρίς μακιγιάζ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-co0rv2q3b6ft)
Κλείσιμο


Τι είχε πει η Σμαράγδα Καρύδη στην εκπομπή Mega Stories
Η ηθοποιός ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για μια εκπομπή χωρίς μακιγιάζ και συζήτησε με την παρουσιάστρια για τα σεξιστικά σχόλια εις βάρος των γυναικών που είναι μέρος της καθημερινότητάς μας. Μάλιστα η Σμαράγδα Καρύδη αποκάλυψε ένα περιστατικό που της συνέβη ενώ έκανε τα ψώνια της στο σούπερ μάρκετ.

«Όταν είμαι καλά ψυχολογικά μου αρέσει να κυκλοφορώ χωρίς μακιγιάζ. Όταν δεν νιώθω καλά, δεν μου αρέσει έτσι κι αλλιώς η εικόνα μου. Εξαρτάται από το πώς έχω ξυπνήσει. Ήμουν σε ένα ταμείο σούπερ μάρκετ για να πληρώσω και πίσω μου είναι μια μάνα με ένα παιδί. Μιλάνε για μένα λες και δεν είμαι εκεί, σαν να είμαι στην τηλεόραση. Εκεί άκουγα… Και λένε «Α αυτή είναι! Ιιιι τι άσχημη που είναι!». Έχω ακούσει αυτό, δεν είχαν τακτ να μην το ακούσω. Ήμουν βαμμένη, ντυμένη, λέω γιατί με κράζουν. Τα αρνητικά σχόλια - δεν με ενοχλούν προσωπικά - αλλά με πειράζουν γιατί υπάρχουν άνθρωποι που πληγώνουν τόσο εύκολα τους άλλους. Λένε «γέρασε και αυτή». Πώς το κάνουν αυτό σε ανθρώπους; Νομίζω ότι πρέπει να γίνουμε λίγο καλύτεροι. Πιστεύω ότι αυτό γίνεται επειδή εμείς δεν αγαπάμε τους εαυτούς μας, όταν είμαστε έτσι για αυτό μας βγαίνει κακία και επιθετικότητα στους άλλους», είπε η Σμαράγδα Καρύδη.

Σμαράγδα Καρύδη: «Ήμουν στο σούπερ μάρκετ και άκουσα μια μάνα να λέει πόσο άσχημη είμαι»

Ειδήσεις σήμερα:


Σακίρα: Προσπέρασε «ουρά» για να μπει πρώτη στον «Πύργο του Τρόμου»


Ο Έλον Μασκ αλλάζει το Twitter: Η μηνιαία συνδρομή, οι ψεύτικοι λογαριασμοί και το κουμπί επεξεργασίας


Καιρός: Στους 27 βαθμούς θα ανέβει σήμερα ο υδράργυρος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης