Σοφία Βογιατζάκη: «Δεν ήξερα ότι η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο»

Σοφία Βογιατζάκη: «Δεν ήξερα ότι η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο»

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη της ηθοποιού

Vogiatzaki_
Η Σοφία Βογιατζάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Η ηθοποιός διηγήθηκε πολλές ιστορίες από τη ζωή της και μίλησε για το αίσθημα ντροπής που κατέκλεσε τα νεανικά της χρόνια, ενώ αναφέρθηκε και στην ασφάλεια που της δημιουργεί η σκηνή.  

«Όταν έλεγα ότι θα γίνω ηθοποιός γελάγανε, γιατί ήμουν πολύ ντροπάλη. Και σήμερα είμαι ντροπαλη. Αν είμαι σε έναν χώρο και διψάω και δεν έχει έρθει ο σερβιρότος, προτιμώ να κορακιάσω παρά να περπατήσω ανάμεσα στον κόσμο, για να πάρω το νερό» είπε αρχικά. 

Ακόμα, η Σοφία Βογιατζάκη περιέγραψε πώς ένα βράδυ δεν έβρισκε πού είναι το σπίτι της: «Είμαι με ένα φίλο που έχουμε βγει και με γυρίζει σπίτι. Φτάνουμε και μου λέει "εδώ είναι"; Λέω "όχι". Σε αυτό το σπίτι μένω τόσα χρόνια, κάπως μου φάνηκε διαφορετικό το φανάρι εκείνο το βράδυ και μετά λέω "Αχ Νίκο έχεις δίκιο". Χάνομαι… πάντα έχω μάθει να με πηγαίνουν και δεν παρατηρώ» ανέφερε αρχικά μιλώντας για μία αστεία ιστορία από τη ζωή της. 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-co07nokti081)


Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της,  η Σοφία Βογιατζάκη αποκάλυψε ότι για πολλά χρόνια δεν γνώριζε ότι η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο: «Είμαστε Μεσολόγγι, παίζουμε και λένε αύριο παίζουμε Πάτρα και λέω ωραία. Πηγαίνουμε, λοιπόν, και ρωτάω "Πού πάμε"; Μου λένε "Πελοπόννησο". Λέω "Τι δουλειά έχουμε στην Πελοπόννησο"; Μου λένε "Μα, δεν παίζουμε Πάτρα"; Λέω "Παιδιά η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο"; Νόμιζα ότι είναι αυτόνομη, πώς είναι η Κρήτη; Έμαθα στα 30 τόσο μου ότι η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο».


Δείτε το απόσπασμα στο 19:40
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-co086dea4r35)


Ειδήσεις σήμερα:

25 χρόνια για μία απόφαση... άντε να βρεις άκρη στα ελληνικά Δικαστήρια

Μέρα25 - Στο... κόμμα της Δανάης δεν υπάρχει ρόλος για άλλη γυναίκα

Στεγαστικά δάνεια - «Σπίτι μου»: Όλο το νέο πρόγραμμα στέγης για νέους σε 11 ερωτήσεις και απαντήσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης