Λάουρα Νάργες: Οι φωτογραφίες και το βίντεο 40 μέρες μετά τη γέννηση του γιου της

Η ραδιοφωνική παραγωγός ταξίδεψε μέχρι το αγαπημένο της χωριό μαζί με το νεογέννητο - Δείτε το κλιπ που δείχνει το σώμα της 40 μέρες μετά την καισαρική τομή

Το πρώτο της ταξίδι με τον γιο της έκανε η Λάουρα Νάργες με αφορμή τις 40 ημέρες από τη γέννησή του. Η ραδιοφωνική παραγωγός μοιράστηκε μετους διαδικτυακούς της φίλους δύο φωτογραφίες από τον Λιθότοπο Σερρών, το χωριό στο οποίο έχει δείξει πολλές φορές την αδυναμία της, λόγω των διακοπών που έκανε εκεί στα εφηβικά της χρόνια.

Όπως έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η Λάουρα Νάργες, το μωρό «διαβάστηκε στην αγαπημένη τους εκκλησία» στο χωριό.

«Σαρανταρίσαμε σήμερα στο «λιμάνι» μας στο «μικρό Παρίσι», και διαβαστήκαμε στην αγαπημένη μας εκκλησία! Πόσο ξεχωριστή και συγκινητική στιγμή 💙 Άξιζε με τα παραπάνω φυσικά το πολύωρο (και πρώτο) μας ταξίδι έως εδώ, και απ ότι καταλαβαίνω του αρέσουν πάρα μα πάρα πολύ οι βόλτες!!!» έγραψε αναλυτικά.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτησε

Στη συνέχεια ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο δείχνει πώς είναι το σώμα της 40 μέρες μετά τον ερχομό του γιου της. Η ίδια κρατά τ κινητό στα χέρια της και βγάζει βίντεο δείχνοντας τη φουσκωμένη της κοιλιά. «Έτσι είναι ένα φυσιολογικό σώμα μετά την καισαρική τομή» έγραψε στο Instagram story της.

Δείτε το βίντεο



Ειδήσεις σήμερα:

Όσα έγιναν στη συναυλία της Panik: Η συγκίνηση του Αργυρού, η αποθέωση για τον 50 Cent

Ινδία: Η στιγμή της κατάρρευσης της γέφυρας - Στους 132 οι νεκροί

Ηλίας Ζερβός: Πέθανε από ανακοπή καρδιάς ο ηθοποιός

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr