Γιάννης Σμαραγδής: Διαψεύδει τα δημοσιεύματα που θέλουν τον «Ντάνο» πρωταγωνιστή της ταινίας του

Γιάννης Σμαραγδής: Διαψεύδει τα δημοσιεύματα που θέλουν τον «Ντάνο» πρωταγωνιστή της ταινίας του

Η εταιρεία παραγωγής εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ξεκαθαρίζει πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έχει ρόλο στην ταινία

giannis-smaragdis
Εκνευρισμένος είναι ο σπουδαίος σκηνοθέτης, Γιάννης Σμαραγδής με τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο να είναι ο πρωταγωνιστής της νέας του ταινίας για τη ζωή του Ιωάννη Καποδίστρια.

Η εταιρεία παραγωγής εξέδωσε μια ανακοίνωση, με την οποία διαψεύδει τις φήμες αυτές και τονίζει πως για τον ρόλο του Αλέξανδρου Υψηλάντη «έχει ήδη επιλεγεί από τον σκηνοθέτη Έλληνας ηθοποιός μεγάλης κλάσης».

Η ανακοίνωση της εταιρείας: 

«Με θλίψη αλλά και κατάπληξη διαβάσαμε δημοσίευμα σε διάφορα sites ότι για την ταινία “Καποδίστριας”, που ετοιμάζει ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής, με παραγωγό την «Αλέξανδρος Φιλμ», τον ρόλο του μεγάλου ήρωα της εθνικής μας παλιγγενεσίας, που θυσιάστηκε για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, του Αλέξανδρου Υψηλάντη, θα υποδυθεί ο πρώην παίκτης του “Survivor” Γιώργος Ντάνος Αγγελόπουλος.

Όπως ο καθένας μπορεί να φανταστεί, πρόκειται για fake news και στη χειρότερη περίπτωση μια απρεπή πράξη του εμπλεκομένου. Επί τη ευκαιρία, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για τον ρόλο του ήρωα Αλέξανδρου Υψηλάντη έχει ήδη επιλεγεί από τον σκηνοθέτη Έλληνας ηθοποιός μεγάλης κλάσης.

Ο πρωταγωνιστής και τα κεντρικά πρόσωπα θα είναι Άγγλοι ηθοποιοί και θα πλαισιωθούν από σπουδαίους Έλληνες ηθοποιούς. Η ταινία θα είναι στα αγγλικά και τα ελληνικά, δηλαδή θα ακολουθήσουμε τον δρόμο της ταινίας μας “El Greco”, που έχει το αξεπέραστο ρεκόρ των 1.200.000 θεατών και πολλά διεθνή βραβεία». Για τον Ιωάννη Καποδίστρια έχει πει: Δεν είναι μόνο ο καλύτερος κυβερνήτης μετά τους αρχαίους Έλληνες, αλλά η πιο αγαθή, άδολη και ανιδιοτελής προσωπικότητα των νεότερων ελληνικών χρόνων.

Και, κυρίως, είναι -δεν λέω “ήταν”- ένας βαθύτατος φορέας του ελληνικού αισθήματος, που εμπεριέχει τους αρχαίους Έλληνες και τη στάση της ζωής τους, αλλά ήταν και είναι βαθύτατος πιστός της ελληνικής Ορθοδοξίας, που εμπεριέχει ελευθερία.

Θέλω να πιστεύω ότι η ταινία θα συμβάλει στο να επιταχυνθεί η αγιοποίηση αυτού του ξεχωριστού ανθρώπου, γιατί είναι πρότυπο, που μόνο το καλό έπραξε και έδειξε πώς πρέπει να είμαστε εμείς, οι Έλληνες, αύριο, με πίστη και αγάπη για τους άλλους».


Ειδήσεις σήμερα:

Καλλιθέα: Σκότωσε με μπουνιά 76χρονο, επειδή του είπε να μην κολυμπάει εκεί που ψάρευε!

Ο Έλον Μασκ θα διευθύνει προσωπικά το Twitter - «Πέταξε έξω» την προηγούμενη διοίκηση

ΗΠΑ: Διάρρηξη-μυστήριο στο σπίτι της Νάνσι Πελόζι - Στο νοσοκομείο ο άντρας της από άγρια επίθεση


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης