Κουέντιν Ταραντίνο: Διαψεύδει τον Κάνιε Γουέστ για το «Django» - «Θα έκλεβα την ιδέα του;»

Κουέντιν Ταραντίνο: Διαψεύδει τον Κάνιε Γουέστ για το «Django» - «Θα έκλεβα την ιδέα του;»

«Δεν είναι αλήθεια, δεν συνέβη ποτέ» απαντά στους ισχυρισμούς του ράπερ 

quentin-tarantino
Το τελευταίο διάστημα ο Κάνιε Γουέστ έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις με τις δηλώσεις του, ενώ έχει στρέψει και πολλούς εναντίον του.

Σε μία από αυτές, απευθύνθηκε στον Κουεντίν Ταραντίνο. Πιο συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε πως εκείνος ήταν που έδωσε στον σπουδαίο σκηνοθέτη την ιδέα για την ταινία «Django Unchained».

Σύμφωνα με τον Γουέστ, η υπόθεση της ταινίας του 2012, η ιστορία της οποίας ακολουθεί έναν πρώην σκλάβο που ενώνει τις δυνάμεις του με έναν κυνηγό επικηρυγμένων, για να σώσει τη γυναίκα του, ήταν στην πραγματικότητα μια ιδέα που είχε προτείνει για το βίντεο κλιπ του τραγουδιού του με τίτλο «Gold Digger», το οποίο κυκλοφόρησε το 2005.

«Ο Ταραντίνο έγραψε μια ταινία και πήραν την ιδέα από εμένα, επειδή την ιδέα για τον Τζάνγκο την έθεσα στους Τζέιμι Φοξ και Κουέντιν Ταραντίνο, ως βίντεο για το "Gold Digger"» είπε χαρακτηριστικά.

Ο σκηνοθέτης του «Kill Bill» βρέθηκε καλεσμένος την Πέμπτη στο «Jimmy Kimmel Live!» και απάντησε στο σχόλιο του Γουέστ.

«Αυτό δεν είναι αλήθεια. Δηλαδή γίνεται να είπα: "Ουάου, αυτή είναι μια υπέροχη ιδέα, επιτρέψτε μου να πάρω την ιδέα του Κάνιε Γουέστ και να κάνω το Django Unchained"; Εντάξει. Αυτό δεν συνέβη ποτέ», απάντησε ο Ταραντίνο.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως «είχε αυτή την ιδέα πολύ καιρό πριν καν γνωρίσει τον Κάνιε Γουέστ». Εξήγησε μάλιστα, πως το μόνο κοινό στη δική του ιδέα με αυτή του Κάνιε Γουέστ ήταν ο χαρακτήρας του «σκλάβου» που πρόσθεσαν και οι δύο.

«Είχε όντως, μια ιδέα για ένα βίντεο και νομίζω ότι ήταν το "Gold Digger". Είχε πει ότι θα ήταν σκλάβος και το όλο θέμα ήταν "η αφήγηση του σκλάβου". Μου φάνηκε πολύ αστείο το να είναι σκλάβος και να τραγουδάει το "Gold Digger". Ήταν μια πολύ, πολύ αστεία ιδέα», αναφέρει.

Kanye West - Gold Digger ft. Jamie Foxx
Κλείσιμο

«Είχε σκοπό να είναι ειρωνικός. Θα ήταν σαν ένα μεγάλο μιούζικαλ. Θέλω να πω... δεν θίγει κανέναν, έτσι; Τέλος πάντων, μακάρι να το είχε κάνει. Μου άρεσε πολύ. Νομίζω σε αυτό αναφέρεται πάντως», συμπληρώνει κλείνοντας ο σκηνοθέτης.




Ειδήσεις σήμερα:

Στα 65 μέτρα βάθος βρήκαν τον αστυνομικό στην Τρύπα Τατάρνας - Δείτε φωτογραφίες

Γυρίζουμε μία ώρα πίσω τα ρολόγια μας τα ξημερώματα της Κυριακής

Βάθρο επισήμων χωρίς ράμπα στην παρέλαση στο Καπανδρίτι - «Νιώθω διαφορετικός» λέει δημοτικός σύμβουλος σε αναπηρικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης