Ενοχλημένη είναι ηΤζούλια Νόβα με τους δημοσιογράφους, μετά την επίθεση που δέχτηκε ο πρώην σύντροφός της, Γιάννης Μάρκουμε 15 μαχαιριές.
Το μοντέλο και πρώην παρουσιάστρια ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχετικά με τους δημοσιογράφους που τη βομβαρδίζουν με ερωτήσεις και τόνισε πως δεν πρόκειται να κάνει καμία δήλωση σχετικά με το δυσάρεστο συμβάν.
Επιπλέον, παρακάλεσε για διακριτικότητα και κατανόηση σε κάτι τέτοιες στιγμές.
Πιο συγκεκριμένα, έγραψε σε insta story της: «Παιδιά θα σας παρακαλέσω λίγη διακριτικότητα για το γεγονός που συνέβη! Μην με παίρνετε τηλέφωνο γιατί δεν πρόκειται να κάνω καμία δήλωση εγώ, ούτε οι συγγενείς του Γιάννη. Όταν βγει από το νοσοκομείο, αν θελήσει, θα μιλήσει ο ίδιος. Δείξτε λίγη κατανόηση αυτή τη στιγμή! Ευχαριστώ».
Δείτε το μήνυμά της:
Ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου είναι γνωστός στους κοσμικούς κύκλους και στο παρελθόν είχε σχέση με τη Τζούλια Νόβα.
Ο δικηγόρος του θύματος, κ. Γιάννης Μαρακάκης, τόνισε στο protothema.gr για την κατάσταση της υγείας του: «Η τελευταία ενημέρωση που είχα είναι ότι μάλλον ο Γιάννης Μάρκου έχει διαφύγει τον κίνδυνο». Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO Ειδήσεις σήμερα:
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.