Το «Fishy»ρίχνει άγκυρα στα πανέμορφα Χανιά και συναντάει τηΒίκυ Κάβουρα την Κυριακή 30 Οκτωβρίου, στις 13:40 στο MEGA.
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει ένα προαίσθημα ότι σε αυτήν την εξόρμηση η ψαριά θα είναι καλή. Ο σύμβουλος ψαρέματος Κώστας Αντωνιάδης μαθαίνει στη Βίκυ Κάβουρα τις τεχνικές του και η παρέα ξανοίγεται στη θάλασσα. Θα επιβεβαιωθεί ο Γιάννης;
Μετά το ψάρεμα, ο Γιάννης και η Βίκυ κάνουν μία βόλτα στο ηλιόλουστο λιμάνι και στα γραφικά δρομάκια της παλιάς πόλης των Χανίων. Μπαίνουν σε ένα εργαστήριο κατασκευής μαχαιριών και δοκιμάζουν να σμιλέψουν ένα μαχαίρι.
Η μέρα τους ολοκληρώνεται στο τραπέζι που έχει στρώσει ο σεφ Γιώργος Τσαπάρας. Ο Γιάννης και η Βίκυ απολαμβάνουν την κουβέντα και τα νόστιμα θαλασσινά πιάτα.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.