Xάλογουιν: Οι σέξι στολές των σελέμπριτι

Xάλογουιν: Οι σέξι στολές των σελέμπριτι

Από τη μάγισσα Κάιλι Τζένερ μέχρι τη νοσοκόμα Doja Cat, αυτά είναι τα κοστούμια που ξεχωρίζουν

gretchenrossi-dojacat-0
Το Xάλογουιν έφτασε και οι σελέμπριτι ψάχνουν τις πιο ιδιαίτερες και τρομακτικές στολές για να εντυπωσιάσουν. Ήδη πολλοί από αυτούς έχουν δημοσιεύσει τα κοστούμια που επέλεξαν για φέτος.

Η στολή της μάγισσας έχει την τιμητική της αυτή την περίοδο και πολλές από τις διάσημες του Χόλιγουντ επέλεξαν να φορέσουν το χαρακτηριστικό μυτερό καπέλο και μαύρα φορέματα σε διάφορες εκδοχές.


Αίσθηση προκάλεσαν οι σταρ που θέλησαν να προσθέσουν το σέξι στοιχείο στο κοστούμι τους. Δείτε παρακάτω μερικές από τις πιο σέξι παρουσίες στο φετινό Χαλογουίν.

Κάιλι Τζένερ - Χέιλι Μπίμπερ

Οι δύο φίλες, Κάιλι Τζένερ και Χέιλι Μπίμπερ, επέλεξαν να βάψουν το σώμα τους με πράσινη μπογιά και να ντυθούν μάγισσες. Η 25χρονη της διάσημης οικογένειας Τζένερ - Καρντάσιαν επέλεξε ένα κοστούμι εμπνευμένο από την εμβληματική κακιά από τον «Μάγο του Οζ», την Κακιά Μάγισσα της Δύσης. Έβαψε το σώμα της με πράσινη μπογιά και φωτογραφήθηκε στη μπανιέρα των Μπίμπερ αγκαλιά με έναν σκελετό.

Η Τζένερ έβαλε ωστόσο, τη δική της πινελιά στην κακιά που έγινε διάσημη από την κλασική ταινία του 1939, καθώς φόρεσε ένα διάφανο μαύρο μάξι φόρεμα με τους ώμους ακάλυπτους. Φορούσε επίσης μακριά μαύρα γάντια και μαύρα κολιέ.

Δείτε φωτογραφίες τους

kylie9383


Doja Cat

Η διάσημη ράπερ Doja Cat φόρεσε τα μαύρα της εσώρουχα και τις ψηλές κόκκινες κάλτσες για να ντυθεί σέξι νοσοκόμα, ενώ στο κεφάλι της φορά ένα κατάλληλο καπέλο με το σήμα του ερυθρού σταυρού. Ποζάροντας στον καθρέφτη του σπιτιού της, χάρισε στους σχεδόν 25 εκατομμύρια ακολούθους της, ίσως την πιο σέξι Χάλογουιν φωτογραφία.



Κένταλ Τζένερ

Η Κένταλ Τζένερ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο Χάλογουιν και κάθε της μεταμφιεσμένη εμφάνιση είναι προσεγμένη μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Έχει επιλέξει πολλά κοστούμια, όπως μάγισσα και άγγελος. Ωστόσο, εκείνη που είχε τραβήξει περισσότερο το ενδιαφέρον ήταν η στολή της που ήταν εμπνευσμένη από την ταινία «Barb Wire» όπου πρωταγωνιστούσε η Πάμελα Άντερσον. Σε μια δικιά της εκδοχή της Barb, η Τζένερ φόρεσε σέξι δερμάτινα, ξανθιά περούκα και ανέβηκε σε μία μηχανή.


Βανέσα Χάτζενς


Η Βανέσα Χάτζενς συνεργάστηκε με την GG Magree για να μεταμορφωθεί σε Νάταλι Πόρτμαν από την ταινία του 2010, «Μαύρος Κύκνος» με το ζευγάρι να έχει άσπρο και μαύρο κοστούμι. Καθώς πόζαραν, έκαναν μερικές μπαλετικές φιγούρες.
Κλείσιμο



Γκρέτσεν Ρόσι

Η ηθοποιός, Γκρέτσεν Ρόσι, δεν πρωτοτύπησε με τη στολή μάγισσας που επέλεξε να φορέσει, ωστόσο, είναι μία από τις πιο σέξι μεταμφιεσμένες του Χόλιγουντ. Σε μία από τις πρόσφατες δημοσιεύσεις της, ανάρτησε φωτογραφίες της με ένα μαύρο μίνι φόρεμα, καπέλο και σκούπα.



Κλόε Τσέρι

Η ηθοποιός ταινιών πορνό, Κλόε Τσέρι, από την Αμερική δεν χρειάστηκε πολλή ώρα για να ετοιμαστεί για το Χάλογουιν. Σε έξοδο που πραγματοποίησε πριν από λίγες μέρες, φόρεσε απλά δύο αυτιά λαγού μέσα από το μπλουζάκι της.













Ειδήσεις σήμερα:

Μάριος Καπότσης: Κλείστηκε στο ασανσέρ - Το βίντεο που ανάρτησε η Κόνι Μεταξά

Νίκος Μουτσινάς: Έχω κάνει τρεις προσπάθειες να υιοθετήσω παιδί, θα κάνω άλλη μία

Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ: Ο γιος τους θέλει τον Πούτιν... στη φυλακή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης