Κατερίνα Παναγοπούλου: Δεν το καταλαβαίνω όταν κάποιος σε βγάζει φωτογραφία και την πουλά σε περιοδικό

Κατερίνα Παναγοπούλου: Δεν το καταλαβαίνω όταν κάποιος σε βγάζει φωτογραφία και την πουλά σε περιοδικό

«Αυτό πραγματικά με ξεπερνάει» τόνισε - Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή της

panagopoyloy383
Για τον ρόλο της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή μίλησε η Κατερίνα Παναγοπούλου σε σημερινή συνέντευξή της.

Η δημοσιογράφος του MEGA ήταν καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι», όπου αρχικά αναφέρθηκε στις αναποδιές κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του δελτίου, λέγοντας:

«Αυτό που με αγχώνει είναι ότι αυτό που θα γίνει μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, ένα κακό σαρδάμ να κάνεις, θα παίξει παντού. Θέλω να είμαι πάντα απολύτως συγκεντρωμένη σε αυτό που γίνεται γιατί φοβάμαι ότι το παραμικρό να γίνει, μετά θα βγουν και θα σε σκίσουν».

Για το ενδεχόμενο να μεταπηδήσει από το δελτίο ειδήσεων σε άλλου είδους εκπομπή απάντησε:

«Όταν είχα έρθει στο MEGA το είχαμε συζητήσει για μία εκπομπή, η οποία μένει ανοιχτή. Θα μπορούσα να το κάνω είμαι επικοινωνιακός άνθρωπος, μου αρέσουν οι τετ α τετ συζητήσεις. Δεν θα έκανα πρωινή ενημερωτική εκπομπή, είμαι καταστροφή στο πρωινό ξύπνημα».

Στην συνέχεια, η συζήτηση έφτασε στα δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει για την προσωπική της ζωή, και η Κατερίνα Παναγοπούλου θέλησε να τονίσει ότι:

«Δεν θα τοποθετηθώ ποτέ δημόσια ακόμα και εάν με εκνευρίσει κάποιο δημοσίευμα. Δεν μου αρέσει όταν κάποιος πάει να εισβάλλει στην προσωπική μου ζωή, θέλω να είναι προσωπική, δεν μου αρέσει να τη μοιράζομαι δημόσια. Αυτό που με έχει προβληματίσει -καταλαβαίνω τη δουλειά των δημοσιογράφων- είναι το να είσαι κάπου και να σηκώνει κάποιος ένα κινητό και να σε βγάλει μία φωτογραφία.

Καλά, να σε βγάλει, να σε δείξει στον φίλο του, δικαίωμά του, κάνει την πλάκα του. Το να πάει να την πουλήσει όμως σε ένα περιοδικό, αυτό πραγματικά με ξεπερνάει και αναρωτιέμαι ως κοινωνία, τι έχουμε κάνει εμείς τα Μέσα στον κόσμο που το θεωρεί νορμάλ όλο αυτό.

Θα προσέξω το πού θα πάω για να μην έχω τέτοια, και το πώς θα συμπεριφερθώ δημόσια. Αυτοπεριορίζομαι, είναι στο πλαίσιο της δουλειάς, το κάνω συνειδητά. Ξέρω ως δημοσιογράφος ότι εάν μπεις σε αυτό το παιχνίδι της δημοσιότητας και ανοίξεις την πόρτα, δεν έχει γυρισμό».

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή της

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnsbofnrydu1)


Ειδήσεις σήμερα

Βίντεο: Η στιγμή που «πετάνε έξω» από το συνέδριο του ΚΚ Κίνας τον προκάτοχο του Σι Τζινπίνγκ!

Ληστής που αποφυλακίστηκε το θύμα της επίθεσης με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο - Αναζητείται η σύζυγός του

Ορκίστηκε η κυβέρνηση της Μελόνι - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης