Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Η ηθοποιός που παράτησε το Λονδίνο για να υποδυθεί τη μοναχή στο «Μαύρο Ρόδο»

Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Η ηθοποιός που παράτησε το Λονδίνο για να υποδυθεί τη μοναχή στο «Μαύρο Ρόδο»

Ποια είναι η νεαρή ηθοποιός που έχει εντυπωσιάσει με την ερμηνεία της στην επιτυχημένη σειρά του MEGA

f_papatheodoroy
Η τηλεοπτική σειρά «Μαύρο Ρόδο» έκανε πρεμιέρα στο MEGA στις αρχές Οκτωβρίου κι έκτοτε, έχει καταφέρει να κερδίσει τις θετικές εντυπώσεις, σημειώνοντας υψηλά νούμερα στον πίνακα τηλεθέασης.

Ανάμεσα στους ταλαντούχους ηθοποιούς της σειράς, οι τηλεθεατές έχουν ξεχωρίσει ήδη και την ερμηνεία της νεαρής ηθοποιού, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, που υποδύεται τη δόκιμη μοναχή, Ελισάβετ, κατά κόσμον Άννα Βελιώτη. Ζει από δώδεκα ετών στο μοναστήρι έπειτα από τον θάνατο της μητέρας της. Στο πρόσωπό της αποτυπώνονται η αθωότητα, η αγνότητα και η απουσία κακής σκέψης. Η πίστη της την έχει οπλίσει με τρομερή αυτοκυριαρχία. Ασχολείται με την τέχνη της αγιογραφίας, που αποφέρει ένα σημαντικό έσοδο στο μοναστήρι. Οι μοναχές τη θαυμάζουν και ζητούν από την ηγουμένη να οριστεί η ημερομηνία της χειροτονίας της. Θα δοκιμαστεί με τον πιο σκληρό τρόπο όταν εμφανιστεί ο Πέτρος.
--_-2-1
Το «Μαύρο Ρόδο» έχει στο επίκεντρο έναν απαγορευμένο έρωτα, ιστορία που πάντα γοήτευε το κοινό. Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου συστήνεται για πρώτη φορά στους Έλληνες τηλεθεατές και ο συμπαθής χαρακτήρας της στη σειρά, κάνει τους θαυμαστές της εκπομπής να θέλουν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για την ταλαντούχα ηθοποιό.

To τηλεοπτικό ντεμπούτο της ηθοποιού έχει εντυπωσιάσει ήδη, όμως η Φωτεινή Παπαθεοδώρου έχει παίξει και στον κινηματογράφο και πιο συγκεκριμένα στην ταινία της Μιμής Ντενίση, «Σμύρνη μου αγαπημένη».
272133859_338719691467809_5524082122837548896_n
Το 2017 σκηνοθέτησε μαζί με τον Αλεξάντερ Νίκολιτς, τη μικρού μήκους ταινία «Locked-in», η οποία επιλέχθηκε ανάμεσα στους νικητές του σκηνοθετικού διαγωνισμού Straight8 και στη συνέχεια προβλήθηκε στο φεστιβάλ SuperShorts. Έναν χρόνο αργότερα έπαιξε στη σειρά «Fast Forward» και τo 2019, συμμετείχε σε ένα επεισόδιο της ξένης σειράς «Chance Encounters» και στη μικρού μήκους ταινία «In Brighton», ενώ έχει εργαστεί στο εξωτερικό και ως παραγωγός.

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου, κρατάει ένα χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή, ωστόσο πρόσφατα αποκάλυψε αρκετά πράγματα για εκείνη στην εκπομπή «Ελένη» και την παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη. Η ηθοποιός γεννήθηκε και έζησε στην Αγγλία μέχρι τα 7 της χρόνια, αργότερα ήρθε στην Ελλάδα και έφυγε ξανά για το πανεπιστήμιο. Οι σπουδές της ήταν πάντα στην κορυφή των προτεραιοτήτων της. Όταν ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην αγγλική λογοτεχνία στη Βρετανία και το μεταπτυχιακό της στην κλασική φιλολογία, συνέχισε σπουδάζοντας υποκριτική στο Λονδίνο.
foteinipapatheodorou
Κλείσιμο
Όταν της προτάθηκε όμως ο ρόλος στο «Μαύρο Ρόδο» αποφάσισε να αφήσει το Λονδίνο και να επιστρέψει ξανά. «Μου άρεσε η ζωή μου στο Λονδίνο, αλλά ήμουν έτοιμη να το εγκαταλείψω γιατί μια ζωή ήθελα να γίνω ηθοποιός. Υπάρχουν πράγματα που άφησα πίσω, αλλά σκέφτομαι ότι κάποια στιγμή μπορεί να ξαναγυρίσω. Ήθελα να είμαι πρωταγωνίστρια σε μια σειρά, ήταν ο σκοπός μου, ήταν στο πλάνο», ανέφερε στη συνέντευξή της και πρόσθεσε:
ΜΑΥΡΟ_ΡΟΔΟ___2_

«Τα μάτια μου είναι κόκκινα από το κλάμα για τον Πέτρο. Τις τελευταίες δυο εβδομάδες κλαίω πολύ στο γύρισμα. Πέρασα από κάστινγκ για την σειρά. Ήρθα σε επικοινωνία με την casting director, βρισκόμουν στο Λονδίνο και έστειλα ένα βίντεο με μια σκηνή. Το έστειλα, τους άρεσε και ήρθα στην Αθήνα. Δεν το πίστευα ιδιαίτερα. Το πρώτο δοκιμαστικό που έκανα ήταν με τον Μιχαήλ. Δεν είχαμε προλάβει να μιλήσουμε καθόλου και αυτό με βοήθησε γιατί στον ρόλο δεν έχουν κάποια σχέση και αυτή ντρέπεται πολύ μαζί του. Ελπίζω η χημεία μας να βοήθησε. Έκανα δοκιμαστικά με άλλους είκοσι Πέτρους. Το τελευταίο μου ήταν πάλι με τον Μιχαήλ. Δεν είχαμε προλάβει καθόλου να μιλήσουμε και αυτό βοήθησε. Ναι ήμουν έτοιμη να πάρω τον ρόλο. Το θέλω μια ζωή, όταν το κυνηγάς και έρχεται, σου αρέσει».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnpwnv1ol6m1)

Η υπόθεση της σειράς Μαύρο Ρόδο
Η 22χρονη Ελισάβετ επιθυμεί να αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό. Ζει από δώδεκα χρονών σε ένα γυναικείο μοναστήρι στην επαρχία και είναι δόκιμη μοναχή. Πλησιάζει η πολυπόθητη ώρα που θα λάβει το αγγελικό σχήμα. Είναι όμως και η ώρα της πιο μεγάλης δοκιμασίας, η ώρα που το παρελθόν εισβάλλει σαν χείμαρρος και πάλι στη ζωή της και την παρασέρνει σε μονοπάτια σκοτεινά. Ένας μεγάλος σεισμός καθιστά το μοναστήρι προσωρινά ακατάλληλο προς χρήση και την αναγκάζει να επιστρέψει για λίγο στο πατρικό της. Εκεί θα γνωρίσει τον Πέτρο, φίλο της ετεροθαλούς αδελφής της. Το βλέμμα του θα την αιχμαλωτίσει κι όσο εκείνη θα αντιστέκεται στη γυναικεία της φύση που ξυπνάει, ένας απαγορευμένος έρωτας θα ανθίζει. Ένας έρωτας ικανός να γκρεμίσει όλες τις βεβαιότητές της. Είναι η ώρα που πρέπει να πάρει τη μεγάλη απόφαση τι πραγματικά επιθυμεί, σε ποιον κόσμο θέλει να ζήσει, ποια είναι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης