Οι πρώτες καραμπόλες και η Σαλαγκούδη στην ενημέρωση

Οι πρώτες καραμπόλες και η Σαλαγκούδη στην ενημέρωση

Βιάζονται κάποιοι να ανέβουν στο άλογο και να κάνουν παρέλαση ως θριαμβευτές σε ένα τοπίο που δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει

TV_salagoudi
Το χθεσινό τηλεοπτικό βράδυ ήταν ένα πρώτο καλό δείγμα για την επιβεβαίωση της αστάθειας που επικρατεί στην κατάταξη των προγραμμάτων. Η τηλεθέαση δεν είναι δεδομένη για κανέναν και το κοινό πλέον μετακινείται με πολύ μεγάλη ευκολία.

Οι τρεις μονομάχοι των 9 παρέμειναν στην γνωστή κατάταξη με τον «Σασμό» να προηγείται στο δυναμικό κοινό και να ακολουθεί η «Γη της ελιάς» και σε μεγάλη απόσταση το «GNTM» το οποίο αφού χρησιμοποίησε τον όρο διαφορετικότητα στα κάστινγκ, έμεινε με τα στερεότυπα στο σπίτι με αποτέλεσμα να σημειώνει τηλεθέαση 14,2%, ποσοστό ανησυχητικό για μία τέτοια παραγωγή.
GNTM___1_

Στην πρωινή ζώνη στην οποία κάποιοι νόμισαν ότι με την τραγική υπόθεση της 12χρονης θα έβρισκαν πάτημα για εκτόξευση, οι εξελίξεις είναι τέτοιες που δεν φαίνεται να διαρκεί όσο θα φαντάζονταν… Ευτυχώς για το παιδί οι ένοχοι βρίσκονται και θα βρεθούν και θα ακολουθήσει μία προστασία της οικογένειας και απομάκρυνση από την επικαιρότητα, ώστε να προστατευθούν τα παιδάκια και να συνεχίσουν την ζωή τους μακριά από τον μιντιακό κανιβαλισμό.

Έτσι όσοι ένιωσαν τα ντεσιμπέλ της φωνής του σαν ανεβαίνουν και να παρασύρουν και τα νούμερα των εκπομπών τους θα πρέπει να τα χαμηλώσουν και να βρουν άλλη… λύση.

Η Ανθή Σαλαγκούδη δεν θα πάει στο «Survivor All Star» παρόλο που πολύ θα το θέλαμε γιατί ήταν μία από τις πιο απολαυστικές και ευχάριστες παρουσίες. Αποφάσισε να δοκιμάσει αλλού τις δυνάμεις της και συγκεκριμένα στην ενημέρωση γι αυτό και θα παρουσιάζει ενημερωτικό μαγκαζίνο το Σαββατοκύριακο, 10 με 1, με τον Γιώργο Παγάνη στο νέο πρόγραμμα του Action 24, που θα βγει στον αέρα στα μέσα του Νοέμβρη. Από αυτά που δεν περιμένεις να ακούσεις και να ευχηθούμε καλή επιτυχία.
280185572_396230622392312_1600423517719053148_n
Κλείσιμο

Στράτος Μπαλής και Γιώργος Κακούσης δύο ακόμη ονόματα στο πρόγραμμα του καναλιού, με εμπειρία και καλοί συνάδελφοι.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι ένας εξαιρετικός και έμπειρος συνάδελφος. Και είναι ένας άντρας που πολλές παρουσιάστριες θα ήθελαν στο πάνελ τους. Εχει χιούμορ, γνώσεις, εμπειρία και τσαγανό. Οσα λέει και γράφει, ακόμη και στα κοινωνικά δίκτυα θέλουν να έχεις θάρρος και να μην κάνεις δημόσιες σχέσεις. Εσχάτως δείχνει λίγο πιεσμένος. Ελπίζω να είναι λάθος αίσθηση δική μου.
ougarezos

Οι «Ράδιο Αρβύλα» ξεπέρασαν το 25%... Το «Βινύλιο» κάνει πρεμιέρα στις 4 Νοεμβρίου. Η σειρά «Αυτή νύχτα μένει» υποχώρησε σημαντικά.

Παρά τις θετικές εντυπώσεις η ΕΡΤ δεν έχει καταφέρει να κάνει την ανατροπή στα νούμερα. Τα «Νούμερα» είναι η πιο συζητημένη τηλεοπτική καινοτομία. Το «Κάνε ότι κοιμάσαι» είναι πολύ μπροστά. Τα τηλεοπτικά πρόσωπα που ποστάρουν συνέχεια τηλεθεάσεις εκτίθενται. Είμαστε στην αφετηρία, συνάδελφοι.


Κουίζ βόμβα: ποια παρουσιάστρια πρώτης γραμμής δεν θα είναι του χρόνου στο κανάλι που παρουσιάζει φέτος εκπομπή;



Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός 12χρονης: Προφυλακιστέοι οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους

Αγρίνιο: Τα στοιχεία που αποκάλυψαν τον εφιάλτη του 4χρονου - «Έβλεπε αγκαλιές και έτρεμε»

Πτώση μονοκινητήριου αεροπλάνου στο ύψος της Υλίκης - Νεκρός ο πιλότος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης