Όλα για τη ζωή μας: Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης εξετάζει το φαινόμενο του χειρισμού

Όλα για τη ζωή μας: Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης εξετάζει το φαινόμενο του χειρισμού

Καλεσμένες στην εκπομπή για αυτό το Σαββατοκύριακο είναι η Βίκυ Χατζηβασιλείου και η Μαντώ Γαστεράτου - Δείτε το τρέιλερ 

mixaliskefalogiannis_xatzivasileioy
Κάθε Σαββατοκύριακο στις 08:50, στο MEGA, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μας δείχνει το δρόμο για να κατακτήσουμε την ισορροπία που αναζητά ο σύγχρονος άνθρωπος.

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» εστιάζει στις τρεις κομβικές περιόδους στη ζωή της γυναίκας όπου διαταράσσονται οι ορμόνες, την εφηβεία, την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και την εμμηνόπαυση.

Καλεσμένη της εκπομπής «Όλα για τη Ζωή μας» και του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η ραδιοφωνική παραγωγός - παρουσιάστρια Μαντώ Γαστεράτου, η οποία αναφέρεται στην ανισορροπία των ορμονών μετά τις γέννες της και μιλάει για τα παρόμοια φαινόμενα που είχε στην εφηβεία και στη νεανική ηλικία.

Επίσης στην εκπομπή μαθαίνουμε για τα challenges – προκλήσεις των παιδιών στο διαδίκτυο και όσα πρέπει να προσέχουν οι γονείς και ακούμε χρήσιμες συμβουλές για το μακιγιάζ που «καμουφλάρει» τους μαύρους κύκλους, την ακμή και τις ρυτίδες.

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, η εκπομπή ασχολείται με τον χειρισμό, μια από τις πιο περίπλοκες αλλά και καταστροφικές συμπεριφορές για τις ανθρώπινες σχέσεις.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία θυμάται τις τρεις φορές στη ζωή της που έπεσε θύμα χειρισμού και την στιγμάτισαν.

Ακόμα, στην εκπομπή καταρρίπτουμε μύθους και μαθαίνουμε αλήθειες για την βιταμίνη της εποχής, την βιταμίνη C, και βλέπουμε πώς θα προσαρμόσουμε τον ύπνο και τη διατροφή των παιδιών στην επερχόμενη αλλαγή της ώρας.

Δείτε το τρέιλερ
Ολα για τη Ζωή μας | Σάββατο 22/10 - Κυριακή 23/10 08:50 (trailer)




Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός 12χρονης: Προφυλακιστέοι οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους

Αγρίνιο: Τα στοιχεία που αποκάλυψαν τον εφιάλτη του 4χρονου - «Έβλεπε αγκαλιές και έτρεμε»

Πτώση μονοκινητήριου αεροπλάνου στο ύψος της Υλίκης - Νεκρός ο πιλότος




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης