Κώστας Κόκλας: «Δεν είμαι σε ηλικία, αλλά ούτε και σε φάση που να λέω "έρωτα, χτύπα με"»

Κώστας Κόκλας: «Δεν είμαι σε ηλικία, αλλά ούτε και σε φάση που να λέω "έρωτα, χτύπα με"»

Ο ηθοποιός μίλησε για τις αμοιβές των ηθοποιών στην Ελλάδα, την προσωπική του ζωή, αλλά και τη σημασία του έρωτα στη ζωή του

koklas
Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Κώστας Κόκλας και αναφέρθηκε στις αμοιβές των ηθοποιών, τον έρωτα, αλλά και τις αδυναμίες του.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και αρχικά, δήλωσε: «Πιστεύω ότι οι ηθοποιοί πρέπει να ανταμείβονται μόνο με χρήματα, αυστηρά με χρήματα. Μην ακούω υπερβολές ότι "στην Ελλάδα είμαστε οπότε τι πολλά χρήματα να βγάλεις". Δεν υπάρχουν αυτά».

«Υπήρχε η "Λάμψη", αν έβγαλε δυο δραχμές η Κάτια Δανδουλάκη, τα έβαλε στο θέατρο. Εγώ είχα συναδέλφους που δουλεύαμε μαζί και δούλευαν με την Κάτια Δανδουλάκη στο θέατρο και ο φάκελος που πληρώνονταν, έγραφε ΑΝΤ1 απ' έξω. Έπαιρνε τα λεφτά και τα μοίραζε στους ηθοποιούς η γυναίκα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnpq30b8t6jt)

Αναφορικά με την προσωπική του ζωή και τον έρωτα, ο Κώστας Κόκλας δήλωσε: «Ένας έρωτας ποτέ δεν σε ποιειδοποιεί. Έρχεται στην απέναντι σκεπή και σου πετάει το βέλος. Δεν είμαι σε ηλικία, αλλά ούτε και σε φάση που να λέω "έρωτα, χτύπα με". Έχω κάνει δυο γάμους, πάρα πολλές σχέσεις, παίρνω αγάπη πάρα πολλή από την οικογένεια και τον γιο μου, όπως και τους δίνω».

Τέλος, ανέφερε πως λόγω της δουλειάς του ο ίδιος δεν θα μπορούσε να είναι εντάξει σε μια σχέση και να δοθεί σε αυτή ολοκληρωτικά.

«Μια γυναίκα στη ζωή σου δικαιούται ένα κομμάτι σου, που πρέπει να έχεις την ευκαιρία και την ευχέρια να της το δώσεις. Η δουλειά μου απορροφά αρκετή ενέργεια και δεν θα μπορώ να είμαι εντάξει σε μια σχέση», είπε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Χωρίς δεύτερη αναμνηστική δόση το 80% των άνω των 60 - Ανησυχία για την «διπλή απειλή» με γρίπη

Ντρου Μπάριμορ: Αποκάλυψε γιατί έχει να κάνει σεξ από το 2016


Βιασμός 12χρονης: Με 35 ονόματα η «κόκκινη λίστα» της ΕΛΑΣ - Στο επίκεντρο ο 40χρονος διαχειριστής οίκου ανοχής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης