Ντάνιελ Κρεγκ: Τιμήθηκε από τη βασιλική οικογένεια με τον ίδιο τίτλο που φέρει ο Τζέιμς Μποντ

Ντάνιελ Κρεγκ: Τιμήθηκε από τη βασιλική οικογένεια με τον ίδιο τίτλο που φέρει ο Τζέιμς Μποντ

Η πριγκίπισσα Άννα τον έχρισε ιππότη - Ένα σπάνιο παράσημο για την προσφορά του ως ηθοποιός

craiganna
Ο Ντάνιελ Κρεγκ, που ενσάρκωνε τον Τζέιμς Μποντ στη μεγάλη οθόνη έλαβε σήμερα το ίδιο παράσημο με τον φανταστικό χαρακτήρα «πράκτορα 007», από τα χέρια της πριγκίπισσας Άννας.

Ο ηθοποιός, ο οποίος είναι από τους λίγους καλλιτέχνες που συνεργάστηκε με τη βασίλισσα Ελισάβετ για λογαριασμό μίας καμπάνιας, τώρα τιμήθηκε με σπάνιο παράσημο από την πριγκίπισσα Άννα.

Ο Βρετανός και επί 15 έτη Τζέιμς Μποντ έλαβε το ίδιο παράσημο με τον φανταστικό «πράκτορα 007», που υποδυόταν σε πέντε ταινίες και μάλιστα από τα χέρια της αδελφής του βασιλιά Καρόλου.

Ο 54χρονος χρίστηκε ιππότης του τάγματος των Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου. Πρόκειται για μία σπάνια τιμή την οποία απολάμβανε και ο ήρωας του Ίαν Φλέμινγκ, τον οποίο υποδύθηκε για πρώτη φορά στον κινηματογράφο ο Σον Κόνερι, το 1963.

Μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς της βασιλικής οικογένειας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέβηκε  η φωτογραφία της πριγκίπισσας με τον Κρεγκ. «Σας περιμέναμε» γράφει, μεταξύ άλλων, στη λεζάντα.

Σε στιγμιότυπο που κυκλοφόρησε, ο Ντάνιελ Κρεγκ, σκύβει ενώπιον της πριγκίπισσας Άννας, στην τελετή που οργανώθηκε στο Κάστρο του Γουίνδσορ. Το παράσημο δόθηκε ως «αναγνώριση της εξαιρετικής συμβολής του στον κινηματογράφο και το θέατρο».



Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός 12χρονης: Η ΕΛΑΣ εντόπισε τον οίκο ανοχής που την πήγαινε ο Μίχος

Al Jazeera: Για σεξουαλική παρενόχληση... 22 συναδέλφων του κατηγορείται το «αστέρι» της δημοσιογραφίας, Καμάλ Σανταμαρία

Ενεργειακή κρίση - Κομισιόν: Χωρίς πλαφόν το νέο πακέτο ρυθμίσεων κατά των υψηλών τιμών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης