Νικήτας Τσακίρογλου: «Μακάρι όλοι να τα έλεγαν έξω από τα δόντια όπως η Χρυσούλα Διαβάτη»

Νικήτας Τσακίρογλου: «Μακάρι όλοι να τα έλεγαν έξω από τα δόντια όπως η Χρυσούλα Διαβάτη»

Ο ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη σύζυγό του

tsakiroglou
Συνέντευξη παραχώρησε ο Νικήτας Τσακίρογλου και αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, το θέατρο, αλλά και τη σύζυγό του, Χρυσούλα Διαβάτη.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αρχικά, αναφέρθηκε στο δύσκολο παρελθόν τον.

«Το μόνο που θυμάμαι από την Κατοχή είναι ότι απλώναμε το χέρι μας για να μας δώσουν μία χούφτα σταφίδες. Η μητέρα μου ήταν εξορία και μας φρόντιζε μία θεία μου τότε. Όταν την είδα ήταν μία άγνωστη για μένα, γιατί την στερήθηκα. Είναι ένα παρελθόν που αποφεύγω να το θυμάμαι, γιατί είναι σχεδόν ένας εφιάλτης», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην απόφασή του να γίνει ηθοποιός. «Από τα 14 μου χρόνια ήθελα να γίνω ηθοποιός. Έκοβα τις φωτογραφίες του Δημήτρη Χορν και του Μάνου Κατράκη από τα προγράμμαρα. Το θέατρο μου έφερε και τη Χρυσούλα Διαβάτη, δεν ξέρω αν θα είχα κάνει όσα έκανα, εάν δεν την είχα σύντροφο και οδηγό», είπε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnotk6u1j6ht)

Όσο για τον γάμο τους, ο Νικήτας Τσακίρογλου δήλωσε: «Μέσα σε ένα μεταξωτό αυγό είχα τις βέρες για να κάνω πρόταση γάμου στην Χρυσούλα. Στην αρχή έλεγα πως δεν θέλω να παντρευτώ, γιατί δεν είχαμε τις οικονομικές προϋποθέσεις. Περπατούσαμε στην Θεσσαλονίκη και σε μια στιγμή είπαμε "δεν παντρευόμαστε;". Και πήγαμε και παντρευτήκαμε χωρίς τους γονείς μας. Ο γάμος μας στέριωσε, γιατί έγινε με πολύ περίσκεψη και βάσανο. Όταν τσακωνόμασταν, το ξεπερνούσαμε».

Τέλος, εξέφρασε ανοιχτά την τεράστια εκτίμηση που νιώθει για τη σύζυγό του και είπε: «Μακάρι όλοι να τα έλεγαν έξω από τα δόντια όπως η Χρυσούλα. Πρέπει να θαυμάζεται», ενώ πρόσθεσε επίσης, πως η σύζυγός του είναι καλύτερη ηθοποιός από εκείνον.



Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί προφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης - Τα δύο στοιχεία που την «έκαψαν»


Τι ετοιμάζει μετά τα drones- καμικάζι ο Πούτιν στην Ουκρανία;

Πρωτοφανές, η Τουρκία ζητά αποπομπή Μηταράκη για τη φύλαξη των ελληνικών συνόρων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης