Καίτη Γαρμπή για Γιώργο Μαζωνάκη: «Με θυμώνει το άδικο, το ψέμα και ο διασυρμός»

Καίτη Γαρμπή για Γιώργο Μαζωνάκη: «Με θυμώνει το άδικο, το ψέμα και ο διασυρμός»

Η τραγουδίστρια μίλησε για τη δικαστική διαμάχη με το νυχτερινό κέντρο που θα εμφανιζόταν ο Διονύσης Σχοινάς, αλλά και την «κόντρα» με τον συνάδελφό της 

garmpi__1_
Δηλώσεις παραχώρησε η Καίτη Γαρμπή και αναφέρθηκε στην κόντρα της ίδιας και του Διονύση Σχοινά με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» βρέθηκε στα παρασκήνια του J2US και η τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων και για τη δικαστική διαμάχη με το νυχτερινό κέντρο, όπου θα εμφανιζόταν ο σύζυγός της.

«Δεν έχω μιλήσει με το νυχτερινό κέντρο, γιατί η υπόθεση έχει πάρει τη νομική οδό, δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για κάτι που μιλάνε οι δικηγόροι μας», ανέφερε αρχικά.

Όσο για το αν έχει επικοινωνήσει με τον Γιώργο Μαζωνάκη, δήλωσε: «Ούτε κατά διάνοια. Δεν με πλήγωσε η συμπεριφορά, με θυμώνει το άδικο, το ψέμα και ο διασυρμός. Αυτά τα πράγματα με κάνουν τρελή. Αυτά ενόχλησαν και τον Διονύση, ο οποίος είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά και της Ημέρας και της νύχτας, δεν έχει δώσει δικαίωμα ποτέ και πουθενά. Ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο κάθε καλλιτέχνης».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnny1keo94jd)

Τέλος, θέλοντας να κλείσει το θέμα και να εξηγήσει τι πραγματικά συνέβη, η Καίτη Γαρμπή ανέφερε πως το πρόβλημα στη συνεργασία τους δεν προέκυψε λόγω της αφίσας.

«Δεν είναι η αφίσα το θέμα. Ο Διονύσης έφυγε από το σχήμα, γιατί η πρεμιέρα ακυρώθηκε δύο φορές και δεν ήθελε να κοροϊδεύουν τον κόσμο. Ο Διονύσης θα πάρει τη θέση που του αξίζει, είναι πρωταγωνιστής και θα το γεμίσει το μαγαζί. Είμαστε μια οικογένεια δεμένη και υποστηρίζει και υπερασπίζεται ο ένας τον άλλο φανατικά», είπε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός 19χρονης στο ΑΤ Ομονοίας: Απολογούνται σήμερα οι δύο αστυνομικοί της ΔΙΑΣ


Βιασμός 12χρονης: Στους 6 οι συλληφθέντες - Έρχεται νέος γύρος έκδοσης ενταλμάτων


Καιρός: Βροχές στην Κρήτη σήμερα και βοριάδες 7 μποφόρ στο Αιγαίο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης