Kitchen Lab: Ο Άκης Πετρετζίκης φτιάχνει vegan μπέργκερ

Kitchen Lab: Ο Άκης Πετρετζίκης φτιάχνει vegan μπέργκερ

Αύριο Σάββατο 15 και Κυριακή 16 Οκτωβρίου στις 16:40 - Δείτε το τρέιλερ

akis838
Και αυτό το Σαββατοκύριακο το «Kitchen Lab» έρχεται με τα πιο νόστιμα πιάτα.

Συνταγές που φέρνουν τους ανθρώπους κοντά προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης για το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στις 16:40, αφού κάθε συνταγή ενώνει τις παρέες και δημιουργεί τα πιο όμορφα συναισθήματα.

Για ορεκτικό ετοιμάζει μια χοιρινή τηγανιά, πιάτο που το έχουμε συνδέσει με ελληνική ταβέρνα, ένα φαγητό που η γεύση του, αν είναι σωστά μαγειρεμένο, μένει πάντα αξέχαστη, το οποίο σερβίρει με πατάτες τηγανητές, φέτες λεμονιού και ρίγανη. Το κυρίως γεύμα είναι ένα vegan burger κι, είτε είναι κάποιος vegan είτε όχι, θα αρέσει σε όλους και θα σας κάνει να έχετε όλες τις πιθανότητες ανοιχτές στο διατροφολόγιό σας. Ο Άκης άλλωστε ειδικεύεται στα burgers και τα φτιάχνει από την αρχή, με δικό του ψωμάκι που θα αγκαλιάσει τέλεια το vegan μπιφτέκι του, ενώ το συνοδεύει με πατάτες τηγανητές. Το γλυκό που επέλεξε για να ολοκληρώσει το σαββατιάτικο μενού ενώνει τους λάτρεις του tiramisu με τους λάτρεις των κέικ, κάτω από ένα γευστικό αποτέλεσμα που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Άλλωστε το tiramisu στην ουσία σημαίνει «ανέβασέ με ψηλά» στα ιταλικά, από όπου προέρχεται η συνταγή, ενώ το σερβίρει με ζάχαρη άχνη και κακάο.

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, ο Άκης Πετρετζίκης παραδίδει ένα επεισόδιο Kitchen Lab στις 16:40, το οποίο συνδυάζει τρεις συνταγές που έχουν ταυτόχρονα και πολύ ανάλαφρες και ντελικάτες υφές, αλλά και πολύ γεμάτη γεύση, αφού στην κουζίνα του Kitchen Lab όλα γίνονται.

Για πρώτο πιάτο ο Άκης φτιάχνει μια συνταγή μεξικάνικη, πολύ θρεπτική και πεντανόστιμη, τάκος με κοτόπουλο και αβοκάντο, η γεύση των οποίων είναι έντονη και ανάλαφρη την ίδια στιγμή. Για κυρίως γεύμα, ο αγαπημένος μας σεφ φτιάχνει κοχύλια με τόνο, ένα φαγητό με γεμάτη και ιδιαίτερη γεύση, αφού δίνει υφές του πιο λαχταριστού κρεμώδους φαγητού. Για γλυκό φτιάχνει κάτι απερίγραπτο, αφού σε ένα ήδη πολύ αγαπημένο γλυκό, την καρυδόπιτα, προσθέτει σοκολάτα και πορτοκάλι και φτιάχνει την πιο νόστιμη καρυδόπιτα με σοκολάτα, σερβιρισμένη με μια μπάλα παγωτό καϊμάκι και φύλλα δυόσμου.


Δείτε το τρέιλερ
Kitchen Lab | Σάββατο 16:40



«Kitchen Lab», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:40


Ειδήσεις σήμερα:

Η μάνα συναντούσε πριν ένα χρόνο άγνωστους άντρες μαζί με τη 12χρονη στον Κολωνό

Το εξαιρετικά σπάνιο είδος καρκίνου με το οποίο πάλεψε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης

Η Βικτόρια Μπέκαμ αποκάλυψε το λόγο που έσβησε το τατουάζ με τα αρχικά του συζύγου της, Ντέιβιντ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης